menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

HP Pavillion dv2000 Neočekávaným režimu hibernace

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2009, 03:35
Nový člen skupiny

Default HP Pavillion dv2000 Neočekávaným režimu hibernace

Zdravím všechny,

Mám podivný problém. Můj systém shutsdown nečekaně. Když jsem odstávky, to je to, co se stane:

1. Systém je prázdný.
2. Se nevypne.
3. Na napájení na "Windows Resume" obrazovky přichází a jsem přesměrován na přihlašovací obrazovce a po přihlášení vidím všechny mé aplikace - stejně jako hibernace.

Tento problém začal se vyskytují opakovaně nyní. Mohl by někdo prosím pomoci? Byl jsem po druhé vlákno Vista neočekávané vypnutí a tady jsou přílohami pro tři soubory - AIDA32, CoreTemp a Process Explorer.

I don't play hry. Mohl by někdo, prosím, řekněte mi, že příčinou je? Teprve včera jsem formátován celém mém notebooku myšlení, které by mohly vyřešit problém pouze na obličej vypnutí opět nečekaně 3 krát tak daleko: mad:

Mám Vista Home Premium. Prosím, dejte mi vědět, je-li jakékoli další informace, je třeba dodat. Jeden větší oddanost následovat.

Pozdravy,
Karthik
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.