![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Mám podivný problém. Můj systém shutsdown nečekaně. Když jsem odstávky, to je to, co se stane: 1. Systém je prázdný. 2. Se nevypne. 3. Na napájení na "Windows Resume" obrazovky přichází a jsem přesměrován na přihlašovací obrazovce a po přihlášení vidím všechny mé aplikace - stejně jako hibernace. Tento problém začal se vyskytují opakovaně nyní. Mohl by někdo prosím pomoci? Byl jsem po druhé vlákno Vista neočekávané vypnutí a tady jsou přílohami pro tři soubory - AIDA32, CoreTemp a Process Explorer. I don't play hry. Mohl by někdo, prosím, řekněte mi, že příčinou je? Teprve včera jsem formátován celém mém notebooku myšlení, které by mohly vyřešit problém pouze na obličej vypnutí opět nečekaně 3 krát tak daleko: mad: Mám Vista Home Premium. Prosím, dejte mi vědět, je-li jakékoli další informace, je třeba dodat. Jeden větší oddanost následovat. Pozdravy, Karthik |