μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

HP Pavilion dv2000 Απροσδόκητη σύστημα αδρανοποίησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24ης Μαΐου 2009, 03:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP Pavilion dv2000 Απροσδόκητη σύστημα αδρανοποίησης

Όλα Hi,

Έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Το σύστημά μου shutsdown απροσδόκητα. Όταν κάνω shutdown, αυτό είναι ό, τι συμβαίνει:

1. Το σύστημα πηγαίνει κενό.
2. Η σβήσει.
3. Στις για τροφοδοσία, "Windows Resume" οθόνη έρχεται και είμαι ανακατευθύνεται στην οθόνη σύνδεσης και μόλις συνδεδεμένοι Μπορώ να δω όλες μου τις εφαρμογές - όπως ακριβώς και αδρανοποίησης.

Αυτό το πρόβλημα έχει αρχίσει να σημειώνονται επανειλημμένα τώρα. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει; Ήμουν μετά το άλλο νήμα Vista απροσδόκητες shutdown και εδώ είναι τα συνημμένα αρχεία για τα τρία - AIDA32, CoreTemp και Process Explorer.

Δεν παίζουν παιχνίδια. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου πει την αιτία της; Μόλις χθες έχω μορφοποιηθεί όλη μου laptop σκέψης που μπορεί να λύσει το πρόβλημα μόνο για την αντιμετώπιση των shutdown πάλι απροσδόκητα 3 φορές μέχρι σήμερα: τρελών:

Έχω Vista Home Premium. Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν υπάρχουν άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή τους. Ένα πιο κατάσχεσης που θα ακολουθήσει.

Χαιρετισμοί,
Karthik
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows Vista Home SP1 - αδρανοποίησης Πρόβλημα! hitman0042 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 4η Ιουν 2009 03:49
Laptop σβήνει αυτόματα μετά από αδρανοποίηση hitman0042 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 14 Δεκ. 2008 15:18
Σφάλμα βρεθώ που κρατά μέχρι και προκαλεί απρόβλεπτες διακοπές (Vista) hotfart Λειτουργικά συστήματα Windows 4 17 Ιαν 2008 14:56
Ασφαλή για να απενεργοποιήσετε HDD laptop, όταν είναι σε κατάσταση αδρανοποίησης; TRUEfrancesca Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 9 13 Ιαν 2008 03:56
HP Pavilion DV2000 Αναβάθμιση Graphics Card? penguin92 Laptops, Κινητά & PDA 5 23 Δεκ. 2007 09:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.