kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

HP Pavilion dv2000 Váratlan rendszer hibernálás

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2009, 03:35
Új tag Csoport

Default HP Pavilion dv2000 Váratlan rendszer hibernálás

Hi All,

Van egy furcsa probléma. Saját rendszer shutsdown váratlanul. Amikor shutdown, ez történik:

1. A rendszer elsötétül.
2. A hatalom megy le.
3. A Powering a "Windows Resume" képernyő jön és én ismét bejelentkezési képernyő és egyszer bejelentkezett Látom minden alkalmazások - mint hibernáció.

Ez a probléma már többször előforduló most kezdődött. Tudna valaki segíteni kérem? Én voltam a másik szál Vista váratlan leállás és itt vannak a mellékleteket, hogy a három kép - AIDA32, és CoreTemp Process Explorer.

Én nem játszhat. Tudna valaki legyen szíves mondja meg, hogy az oka? Csak tegnap már formázva az egész laptop gondoltam, hogy lehet megoldani a problémát csak az arca a shutdown váratlanul ismét 3-szor eddig: mad:

I have Vista Home Premium. Please let me know, ha bármilyen egyéb információra van szükség, hogy kell. Még egy mellékletet, hogy kövesse.

Üdvözlettel,
Karthik
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Vista Home SP1 - Hibernálás probléma! hitman0042 A Windows operációs rendszerek 6 4. június 2009 03:49
Laptop után automatikusan kikapcsol hibernáció hitman0042 A Windows operációs rendszerek 2 14. december 2008 15:18
Hiba, hogy megtartja popping és okoz váratlan leállásokkal (Vista) hotfart A Windows operációs rendszerek 4 17. január 2008 14:56
Biztos, hogy kapcsolja ki, amikor laptop HDD a hibernáció? TRUEfrancesca Drives & Removable Media 9 13. január 2008 03:56
HP Pavilion DV2000 Frissítés Grafikus kártya? penguin92 Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 23. december 2007 09:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.