פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

HP dv2000 אפדן מערכת חריפה לא צפוי

Reply

שרשרת כלים
Old 24 במאי 2009, 03:35
קבוצת חברות חדשות

Default HP dv2000 אפדן מערכת חריפה לא צפוי

Hi All,

יש לי בעיה מוזרה. אזור מערכת shutsdown באופן בלתי צפוי. כשאני הכיבוי, זה מה שיקרה:

1. המערכת הולכת ריק.
2. הכוח הולך ממני.
3. ביום powering על "המשך Windows" המסך מגיע ואני מנותב אל מסך הכניסה לאחר מחובר אני יכול לראות את כל הבקשות שלי - בדיוק כמו מצב שינה.

הבעיה החלה התרחשות חוזרת עכשיו. מישהו יכול בבקשה לעזור? הייתי בעקבות אחרים פתיל Vista כיבוי לא צפוי והנה הם מצורפים עבור שלושה קבצים - AIDA32, CoreTemp ולעבד Explorer.

אני לא משחק משחקים. מישהו יכול בבקשה לומר לי את הסיבה לזה? רק אתמול יש לי את הפורמט של כל מחשב נייד לחשוב שאולי יפתור את הבעיה רק על הפנים הכיבוי שוב באופן בלתי צפוי 3 פעמים עד כה: כועס:

יש לי Vista Home Premium. אנא תן לי לדעת אם כל מידע אחר על מנת להיות מסופק. עוד אחד מצורף אחריו.

דרישת שלום,
Karthik
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דף הבית של Windows Vista SP1 - בעיה חריפה! hitman0042 מערכות ההפעלה Windows 6 4th יוני 2009 03:49
Laptop מבטל אוטומטית לאחר תרדמה hitman0042 מערכות ההפעלה Windows 2 14th דצמבר 2008 15:18
שגיאה אשר שומרת popping קם גורם בלתי צפוי shutdowns (Vista) hotfart מערכות ההפעלה Windows 4 -17 ינואר 2008 14:56
בטוח לכבות HDD הנייד כאשר היא חריפה? TRUEfrancesca כוננים & נשלפת 9 13 ינואר 2008 03:56
HP DV2000 אפדן שדרוג כרטיס מסך? penguin92 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 23 דצמבר 2007 09:22
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.