![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, יש לי בעיה מוזרה. אזור מערכת shutsdown באופן בלתי צפוי. כשאני הכיבוי, זה מה שיקרה: 1. המערכת הולכת ריק. 2. הכוח הולך ממני. 3. ביום powering על "המשך Windows" המסך מגיע ואני מנותב אל מסך הכניסה לאחר מחובר אני יכול לראות את כל הבקשות שלי - בדיוק כמו מצב שינה. הבעיה החלה התרחשות חוזרת עכשיו. מישהו יכול בבקשה לעזור? הייתי בעקבות אחרים פתיל Vista כיבוי לא צפוי והנה הם מצורפים עבור שלושה קבצים - AIDA32, CoreTemp ולעבד Explorer. אני לא משחק משחקים. מישהו יכול בבקשה לומר לי את הסיבה לזה? רק אתמול יש לי את הפורמט של כל מחשב נייד לחשוב שאולי יפתור את הבעיה רק על הפנים הכיבוי שוב באופן בלתי צפוי 3 פעמים עד כה: כועס: יש לי Vista Home Premium. אנא תן לי לדעת אם כל מידע אחר על מנת להיות מסופק. עוד אחד מצורף אחריו. דרישת שלום, Karthik |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דף הבית של Windows Vista SP1 - בעיה חריפה! | hitman0042 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th יוני 2009 03:49 |
| Laptop מבטל אוטומטית לאחר תרדמה | hitman0042 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th דצמבר 2008 15:18 |
| שגיאה אשר שומרת popping קם גורם בלתי צפוי shutdowns (Vista) | hotfart | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -17 ינואר 2008 14:56 |
| בטוח לכבות HDD הנייד כאשר היא חריפה? | TRUEfrancesca | כוננים & נשלפת | 9 | 13 ינואר 2008 03:56 |
| HP DV2000 אפדן שדרוג כרטיס מסך? | penguin92 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 23 דצמבר 2007 09:22 |
| שרשרת כלים | |
| |