mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

HP Pavilion dv2000 Netikėtas sistemos užmigdymo

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 03:35
Naujas Narys

Default HP Pavilion dv2000 Netikėtas sistemos užmigdymo

Hi All,

Turiu keistą problemą. Mano sistema shutsdown netikėtai. Kai uždarymo, tai kaip tai daroma:

1. Sistema važiuoja tuščia.
2. Energijos eina išjungti.
3. Apie Çjungimas, "Windows" Tęsti "ekrano ateina ir esu nukreipiamas į prisijungimo langą ir kartą prisijungęs galiu pamatyti visas mano prašymus - kaip žiemojimas.

Ši problema pradėjo vyksta kartą dabar. Could someone please help? Aš po kitos thread Vista netikėtai shutdown ir čia yra už trijų failų priedai - AIDA32, CoreTemp ir Process Explorer.

I don't play games. Could someone please tell me sukelti ją? Tik vakar aš suformatuoti visą mano nešiojamas mąstymas, kad galėtų išspręsti problemą tik veido išjungimo vėl netikėtai 3 kartus iki šiol: mad:

Turiu Vista Home Premium. Please let me know, jeigu bet kuri kita informacija, būtina, kad būtų pateikta. Dar vienas priedas prie sekti.

Linkėjimai,
Karthik
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows Vista SP1 - užmigdymo problema! hitman0042 Windows "operacinės sistemos 6 4 birželis 2009 03:49
Laptop išsijungia automatiškai po žiemos miego hitman0042 Windows "operacinės sistemos 2 14 gruodis 2008 15:18
Klaida, kuri išlaiko Popping ir sukelia netikėtas uždarymų (Vista) hotfart Windows "operacinės sistemos 4 17 sausis 2008 14:56
Saugus išjungti HDD, jei nešiojamas kompiuteris yra išjungti įrašius? TRUEfrancesca Drives & Removable Media 9 13 sausis 2008 03:56
HP Pavilion DV2000 Atnaujinti video? penguin92 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 23 gruodis 2007 09:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.