rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

HP Pavilion dv2000 Nieoczekiwany hibernacji systemu

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 maja 2009, 03:35
Nowe państwa grupy

Default HP Pavilion dv2000 Nieoczekiwany hibernacji systemu

Hi All,

Mam dziwny problem. Mój system shutsdown nieoczekiwanie. Podczas zamykania systemu, jest to co się dzieje:

1. System jest pusty.
2. Moc jest wyłączony.
3. Na zasilania na "Windows Wznów" screen pochodzi i jestem przekierowany do ekranu logowania i po zalogowaniu się mogę zobaczyć wszystkie swoje aplikacje - tak jak hibernacji.

Ten problem zaczął się wielokrotnie występujące. Czy ktoś nam pomóc? Byłem po drugiej wątku Vista nieoczekiwane zamknięcie i tutaj załączniki do trzech plików - AIDA32, CoreTemp i Procesowa Explorer.

I don't play games. Czy ktoś proszę mi powiedzieć przyczyną jest? Tylko wczoraj mam sformatowany cały mój laptop myślenia, które mogą rozwiązać problem tylko twarz zamknięcie nieoczekiwanie ponownie 3 razy do tej pory: mad:

Mam Vista Home Premium. Proszę dać mi znać, jeśli wszelkie inne informacje są potrzebne, które mają być dostarczone. Jednym z bardziej przywiązanie do naśladowania.

Pozdrowienia,
Karthik
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.