![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All,
Mam dziwny problem. Mój system shutsdown nieoczekiwanie. Podczas zamykania systemu, jest to co się dzieje: 1. System jest pusty. 2. Moc jest wyłączony. 3. Na zasilania na "Windows Wznów" screen pochodzi i jestem przekierowany do ekranu logowania i po zalogowaniu się mogę zobaczyć wszystkie swoje aplikacje - tak jak hibernacji. Ten problem zaczął się wielokrotnie występujące. Czy ktoś nam pomóc? Byłem po drugiej wątku Vista nieoczekiwane zamknięcie i tutaj załączniki do trzech plików - AIDA32, CoreTemp i Procesowa Explorer. I don't play games. Czy ktoś proszę mi powiedzieć przyczyną jest? Tylko wczoraj mam sformatowany cały mój laptop myślenia, które mogą rozwiązać problem tylko twarz zamknięcie nieoczekiwanie ponownie 3 razy do tej pory: mad: Mam Vista Home Premium. Proszę dać mi znać, jeśli wszelkie inne informacje są potrzebne, które mają być dostarczone. Jednym z bardziej przywiązanie do naśladowania. Pozdrowienia, Karthik |