mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

HP Pavilion dv2000 Unexpected sistem de hibernare

Reply

Thread Tools
Old 24 mai 2009, 03:35
Noile state Group

Toate Max,

Am o problema ciudata. Sistemul meu este shutsdown în mod neaşteptat. Când m-am închidere, aceasta este ceea ce se întâmplă:

1. Sistemul merge gol.
2. Puterea se stinge.
3. La alimentarea cu privire, "Windows CV" ecran vine şi sunt redirecţionate pentru a login ecran şi o dată autentificat Nu pot vedea toate cererile mea - la fel ca hibernare.

Această problemă a apărut în mod repetat, a început acum. Poate cineva ajuta? Am fost de la alte şirul Vista neaşteptat de închidere şi de aici sunt de ataşări, pentru cele trei fişiere - AIDA32, CoreTemp şi Process Explorer.

Eu nu joc jocuri. Poate cineva te rog, spune-mi cauza asta? Numai ieri am formatat întregul meu laptop gândesc că ar putea rezolva problema doar pentru a face faţă în mod neaşteptat de închidere din nou, de 3 ori până acum: nebun:

Am Vista Home Premium. Vă rog să-mi spuneţi dacă orice alte informaţii necesare pentru a fi furnizate. Unul mai atasat de urmat.

Cu respect,
Karthik
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.