![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Max, Am o problema ciudata. Sistemul meu este shutsdown în mod neaşteptat. Când m-am închidere, aceasta este ceea ce se întâmplă: 1. Sistemul merge gol. 2. Puterea se stinge. 3. La alimentarea cu privire, "Windows CV" ecran vine şi sunt redirecţionate pentru a login ecran şi o dată autentificat Nu pot vedea toate cererile mea - la fel ca hibernare. Această problemă a apărut în mod repetat, a început acum. Poate cineva ajuta? Am fost de la alte şirul Vista neaşteptat de închidere şi de aici sunt de ataşări, pentru cele trei fişiere - AIDA32, CoreTemp şi Process Explorer. Eu nu joc jocuri. Poate cineva te rog, spune-mi cauza asta? Numai ieri am formatat întregul meu laptop gândesc că ar putea rezolva problema doar pentru a face faţă în mod neaşteptat de închidere din nou, de 3 ori până acum: nebun: Am Vista Home Premium. Vă rog să-mi spuneţi dacă orice alte informaţii necesare pentru a fi furnizate. Unul mai atasat de urmat. Cu respect, Karthik |