menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

HP Pavillion DV2000 Neočakávaný režimu hibernace

Reply

Thread Tools
Old 24. mája 2009, 03:35
Nový člen skupiny

Default HP Pavillion DV2000 Neočakávaný režimu hibernace

Zdravím všetkých,

Mám podivný problém. Môj systém shutsdown nečakane. Keď som odstávky, to je to, čo sa stane:

1. Systém je prázdny.
2. Sa nevypne.
3. Na napájanie na "Windows Resume" obrazovky prichádza a som presmerovaný na prihlasovacej obrazovke a po prihlásení vidím všetky moje aplikácie - rovnako ako hibernace.

Tento problém začal sa vyskytujú opakovane teraz. Mohol by niekto prosím pomôcť? Bol som po druhej vlákno Vista neočakávané vypnutie a tu sú prílohami pre tri súbory - AIDA32, CoreTemp a Process Explorer.

Nechcem play hry. Mohol by niekto, prosím, povedzte mi, že príčinou je? Až včera jsem naformátovaná celom mojom notebooku myslenia, ktoré by mohli vyriešiť problém len na tvár vypnutie opäť nečakane 3 krát tak ďaleko: mad:

Mám Vista Home Premium. Prosím, dajte mi vedieť, ak je akékoľvek ďalšie informácie, je potrebné dodať. Jeden väčší príklon nasledovať.

Pozdravy,
Karthik
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows Vista Home SP1 - Problém režime spánku! hitman0042 Operačné systémy Windows 6 4. júna 2009 03:49
Notebook automaticky vypne po prezimovanie hitman0042 Operačné systémy Windows 2 14. decembra 2008 15:18
Chyba, ktorá udrží odprýskávání hore a príčiny nečakaných odstávok (Vista) hotfart Operačné systémy Windows 4 17. januára 2008 14:56
Bezpečné vypnutie HDD, keď je notebook v režime spánku? TRUEfrancesca Drives & Removable Media 9 13. januára 2008 03:56
HP Pavillion DV2000 Upgrade grafických kariet? penguin92 Notebooky, Mobily a PDA 5 23. decembra 2007 09:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.