мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

ХП Павиљон дв2000 Неочекивани систем хибернације

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 сви 2009, 03:35
Нови члан групе

Default ХП Павиљон дв2000 Неочекивани систем хибернације

Хи Алл,

Имам необичан проблем. Мој систем схутсдоун неочекивано. Кад сам обустава рада, то је оно што се дешава:

1. Систем иде празан.
2. Снага иде офф.
3. Укључено напајање на "Уиндоус ресуме" екран долази и ја се преусмеравају на логин екран и једном пријављени Видим све моје апликације - баш као и хибернације.

До овог проблема долази у више наврата је почело одмах. Могао нетко угодити помоћ? Био сам након низа других неочекиваних Видик обустава рада и овде су додаци за три слике - АИДА32, ЦореТемп и поступак Експлорер.

Не играјте игрице. Могао неко молим реците мене узрок тога? Тек јуче сам форматира цео мој лаптоп размишљања која би могла решити проблем само да се суоче са обустава рада опет неочекивано 3 пута до сада: залудише:

Имам Виста Хоме Премиум. Јавите ми ако знате било које друге информације потребне како би се добили. Још један прилог слиједити.

Поздрави,
Картхик
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус Виста Хоме СП1 - хибернације проблема! хитман0042 Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 4. јуна 2009 03:49
Лаптоп аутоматски се искључује након хибернације хитман0042 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 14 децембар 2008 15:18
Грешка која се чува поппинг уп и изазива неочекиване схутдоунс (Виста) хотфарт Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 17 јануар 2008 14:56
Сеф за искључивање ХДД лаптоп када је у стање хибернације? ТРУЕфранцесца Дривес & Измјењиви медији 9 13 јануар 2008 03:56
ХП Павиљон ДВ2000 Упграде Графичка картица? пенгуин92 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 23 децембар 2007 09:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц