менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

HP Pavilion dv2000 Несподіваний сплячки система

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default HP Pavilion dv2000 Несподіваний сплячки система

Привет All,

У мене є дивна проблема. Моя система shutsdown несподівано. Коли я Shutdown, це те, що відбувається:

1. Система гасне.
2. Живлення вимикається.
3. Про включення харчування ", екран Windows Resume" приходить і я Логін перенаправлені на екрані і знову ввійти в систему я можу побачити всі мої програми - як сплячки.

Ця проблема неодноразово початку відбуваються зараз. Чи може хтось подобатися допомагати? Я йшов по іншому потоку Vista несподівані відключення і тут вкладення на три папки - AIDA32, CoreTemp і Process Explorer.

Я не граю в ігри. Чи може хто-Розкажіть, будь ласка, причину цього? Тільки вчора я відформатований весь мій ноутбук мислення, які могли б вирішити проблему тільки до особи знову несподіване завершення роботи 3 рази до цих пір: Mad:

У мене Vista Home Premium. Будь ласка, дайте мені знати, якщо будь-яка інша інформація необхідна, щоб бути поставлено. Ще одне вкладення для наслідування.

Привіт,
Karthik
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Vista Home SP1 - сплячий режим! hitman0042 Операційні системи Windows 6 4 червня 2009 03:49
Ноутбук відключається автоматично після сплячки hitman0042 Операційні системи Windows 2 14 грудня 2008 15:18
Помилка, все частіше з'являються статті та причини несподіваних зупинок (Vista) hotfart Операційні системи Windows 4 17 січня 2008 14:56
Безпечне для відключення жорсткого диска, коли ноутбук знаходиться в режимі сну? TRUEfrancesca Знімні накопичувачі І ЗМІ 9 13 січня 2008 03:56
HP Pavilion dv2000 оновленню відеокарта? penguin92 Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 23 грудня 2007 09:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.