rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

HQ i DR witryn z AD logowania

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 maja 2009, 20:02
Nowe państwa grupy

Default HQ i DR witryn z AD logowania

Have 2 DC w siedzibie głównej witryny. Wszystkie role FSMO są na jednej z 2. Subnet została zdefiniowana.

Have a DR miejscu z jednym DC. Subnet zostało również zdefiniowane.

Teraz zauważamy, że ldap zapytania są wysyłane do DR lokalizacji. Jeśli więc wyłączyć DC w tej lokalizacji, użytkownicy nie mogą się zalogować

Co ja tu brakuje? Jaka powinna być konfiguracja?

thx
J
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Nie mogę się zalogować ... Problem Ever Worst () Hexzar Windows Operating Systems 1 10 stycznia 2008 14:04
Klawiatura i logowanie błędów danalty31 Ogólne Hardware Czat 6 19 grudnia 2007 18:50
Potrzebuję pomocy. Zapomniałem mój login i pass. thebomb Web Design, Hosting & SEO 1 14 grudnia, 2007 23:31
Adultsingles365 - Login ShazJ Przeglądarki WWW i FTP Klienci 3 30 sierpnia 2007 08:34
Can You logowanie Dwa komputery na samego adresu IP na Game Witryny XP użytkownik PC & Console Gaming 2 31 lip 2007 09:43
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.