![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Have 2 DC w siedzibie głównej witryny. Wszystkie role FSMO są na jednej z 2. Subnet została zdefiniowana. Have a DR miejscu z jednym DC. Subnet zostało również zdefiniowane. Teraz zauważamy, że ldap zapytania są wysyłane do DR lokalizacji. Jeśli więc wyłączyć DC w tej lokalizacji, użytkownicy nie mogą się zalogować Co ja tu brakuje? Jaka powinna być konfiguracja? thx J |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nie mogę się zalogować ... Problem Ever Worst () | Hexzar | Windows Operating Systems | 1 | 10 stycznia 2008 14:04 |
| Klawiatura i logowanie błędów | danalty31 | Ogólne Hardware Czat | 6 | 19 grudnia 2007 18:50 |
| Potrzebuję pomocy. Zapomniałem mój login i pass. | thebomb | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 14 grudnia, 2007 23:31 |
| Adultsingles365 - Login | ShazJ | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 3 | 30 sierpnia 2007 08:34 |
| Can You logowanie Dwa komputery na samego adresu IP na Game Witryny | XP użytkownik | PC & Console Gaming | 2 | 31 lip 2007 09:43 |
| Narzędzia wątku | |
| |