![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Au 2 DC la HQ site. Toate rolurile FSMO sunt pe fiecare din cele 2. Subnet a fost definit. DR au un site cu un DC. Subnet a fost, de asemenea definite. Acum, vom observa că ldap interogări sunt trimise la DR locaţie. aşa că dacă vom opri DC la acea locaţie, utilizatorii nu pot autentifica inch Ce mă lipsesc aici? Ce ar trebui să fie de configurare? thx J |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Nu pot să Login ... (Mai grave probleme Ever) | Hexzar | Sisteme de operare Windows | 1 | 10 ianuarie 2008 14:04 |
| Tastaturii şi Login Fault | danalty31 | General Hardware Chat | 6 | 19 decembrie 2007 18:50 |
| Am nevoie de ajutor. Mi-am uitat de login şi să treacă. | thebomb | Web Design, Gazduire & SEO | 1 | 14 decembrie 2007 23:31 |
| Adultsingles365 - Login | ShazJ | Web Browsers & FTP Clienti | 3 | 30 august 2007 08:34 |
| Can You Login două PC-uri de pe aceeaşi adresă IP de la site-uri de jocuri | XP utilizator | PC & Console Jocuri | 2 | 31 iulie 2007 09:43 |
| Thread Tools | |
| |