![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Є 2 DC на сайті штаб-квартири. Всі ролі FSMO на будь-якому з 2. Підмережа був визначений. Have DR сайт з одного контролера домену. Підмережі також була визначена. Тепер ми бачимо, що LDAP запити направляються до місця ДР. Тому, якщо ми відключити ДК в тому місці, користувачі не можуть увійти до Те, що я тут відсутній? Якими мають бути установки? Thx J |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) | Hexzar | Операційні системи Windows | 1 | 10 січня 2008 14:04 |
| Клавіатура і Логін Fault | danalty31 | Генеральний обладнання чат | 6 | 19 грудня 2007 18:50 |
| Мені потрібна допомога. Я забув свій Логін і пас. | thebomb | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 14 грудня 2007 23:31 |
| Adultsingles365 - Увійти | ShazJ | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 30 серпня 2007 08:34 |
| Чи можете ви Логін двох комп'ютерів, на тих же IP-адресу при грі Сайти | XP користувач | PC & консоль Gaming | 2 | 31 липня 2007 09:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |