по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър.

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 април 2008, 16:22
Новите държави Група

Default Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър.

Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър.
Не пипай някоя от настройките на BIOS.
В Инсталирайте програмата признати хардуера, но ми каза, че е 698,6 GB, което е твърде малък. Имаше предупреждение, че каза: "Този компютър хардуер може да не поддържа зареждане на този твърд диск. Уверете се, че дискът на контролера е включено в компютъра BIOS менюто".
Аз игнорира това съобщение и аз кликнахте на тази точка в списъка, който ми показа твърд диск. Има малка икона бутони в долната част на прозореца. Малцина са активирани. Едно, че е включено е този, който показа "новата" опция. Аз кликнахте на тази грешка и се яви: "Неуспех при създаване на нов дял от избрания използва пространство. [Грешка: 0x80042453]". Така че предполагам, "нова" не е опция, за да кликнете върху.
Отидох в BIOS настройки.
Имаше две неща съм забелязал да се промени. Едната е SATA AHC MODE, който премине към [AHCI]. Другата е "SATA PORT 0-1 Native Mode", който премине към [възможност].
Тогава аз се завтече през Vista инсталационната отново. Този път, когато имам към дисплея на моя твърд диск, списъкът кутия е празна. Той не се признава, че дори беше твърд диск.
Може би той се нуждае от шофьор.
Имам Western Digital хайвер SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB кеш SATA 3.0Gb / и Hard Drive
Това е, което идва на Western Digital на уебсайтове:

Свалих няколко пощенски файлове, които мислех, че са приложими. Но нито един от Readme файловете споменати Vista. Има XP драйвери същите като Vista?
Old 1 април 2008, 17:35
Администратор Група

Не е необходимо да инсталирате драйверите HD Vista.

Това е вероятно, че устройството не е подходящ за инсталиране в BIOS.

Опитайте възстановяване на BIOS настройките по подразбиране.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 април 2008, 00:54
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Не е необходимо да инсталирате драйверите HD Vista.

Това е вероятно, че устройството не е подходящ за инсталиране в BIOS.

Опитайте възстановяване на BIOS настройките по подразбиране.
Аз настроите BIOS настройките по подразбиране. Но направих един часа промяна. Мисля, че "SATA PORT 0-1 Native Mode" Необходимо е да се премине към [възможност].

Ето какво имам:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W процесор
Гигабайт GA-P35-DS3L ATX Всички Солид кондензатор Intel дънни платки
Корсар 2GB (2 х 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Памет
Western Digital хайвер SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / и Hard Drive
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Видео карта
ASUS 20X DVD ± R DVD горелка с LightScribe Черно SATA Модел DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista 64-битово кодиране Бизнес Система за строители Единична Pack DVD
ANTEC Истинската власт Трио TP3-650 650W Захранване с три 12V Rails
ANTEC деветстотин Черно Компютърна случаят с Страничен панел Window

Сега аз съм като малък проблем завършване на инсталацията на операционната система. Да стигна до мястото, където инсталацията ме пита къде искате да инсталирате WINDOWS. Има само един вариант и аз се радвам, че инсталационната програма признава той. Аз го изберете. След това изберете опцията за "Зареди Driver" и да отида до процедурата, когато инсталацията програмата търсене на CD или DVD, че предоставят. Имам три опции. В Vista CD intself не разполага с шофьор. Имам DVD, че съм направил сам, че има дискове, които са изтеглили от Western Digital уебсайта. Това не работи. В Vistal инсталационната програма казва, че това DVD не съдържа правилното шофьор. Имам CD, което дойде с дънната платка, която е драйвери за него. Документацията, която е с дънната платка се казва, че аз първо трябва да инсталирате операционната система, преди да инсталирате драйверите все пак. Но се опитвам това и то не работи, както добре.

И така аз съм остана на мястото на инсталация на Vista, когато той пита ме за драйвери за моя твърд диск и нито едно от CD / DVD "и аз се опитахме имат право такива.
Old 2 април 2008, 08:28
Номер на групата

Имаш ли флопидисково устройство на тази система? или може да ви кука един временно? ... Ако е така опитайте да сложите драйвери за флопи.

Ако не, можете да намерите по-лесно да се използва vlite и създаване на интегрирана Vista диск с драйвери интегрирано.

PS
Аз го сте опитвали да инсталирате, без да избере опция за зареждане на драйвери, както Vista има много вградени SATA драйвери .... т.е. не е необходимо всяка една от последните си кутии или моя лаптоп.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 април 2008, 08:34
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от philthomas View Post
Имаш ли флопидисково устройство на тази система? или може да ви кука един временно? ... Ако е така опитайте да сложите драйвери за флопи.

Ако не, можете да намерите по-лесно да се използва vlite и създаване на интегрирана Vista диск с драйвери интегрирано.
Инсталационната програма е достатъчно добър, за да ме използвате CD / DVD диск, за да сложите CD с драйвери за него.

Проблемът е, че когато се направи това, програмата сканира диска за съответните дискове и се връща и казва, че тя не намерихме.

Опитах един DVD, че направих аз, съдържащи дискове от Western Digital на сайта и че не е работа.

Опитах диск, което дойде с дънната платка и че не работи също.
Old 2 април 2008, 08:39
Номер на групата

Аз не съм прочетете пълната история натоварване, но водачът не е нищо общо с шофьорите, да го показва с прегради, които арго видите вече (аз съм доведоха да вярвам)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc