![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм като забавно да инсталирате Vista на новия ми компютър. Не пипай някоя от настройките на BIOS. В Инсталирайте програмата признати хардуера, но ми каза, че е 698,6 GB, което е твърде малък. Имаше предупреждение, че каза: "Този компютър хардуер може да не поддържа зареждане на този твърд диск. Уверете се, че дискът на контролера е включено в компютъра BIOS менюто". Аз игнорира това съобщение и аз кликнахте на тази точка в списъка, който ми показа твърд диск. Има малка икона бутони в долната част на прозореца. Малцина са активирани. Едно, че е включено е този, който показа "новата" опция. Аз кликнахте на тази грешка и се яви: "Неуспех при създаване на нов дял от избрания използва пространство. [Грешка: 0x80042453]". Така че предполагам, "нова" не е опция, за да кликнете върху. Отидох в BIOS настройки. Имаше две неща съм забелязал да се промени. Едната е SATA AHC MODE, който премине към [AHCI]. Другата е "SATA PORT 0-1 Native Mode", който премине към [възможност]. Тогава аз се завтече през Vista инсталационната отново. Този път, когато имам към дисплея на моя твърд диск, списъкът кутия е празна. Той не се признава, че дори беше твърд диск. Може би той се нуждае от шофьор. Имам Western Digital хайвер SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB кеш SATA 3.0Gb / и Hard Drive Това е, което идва на Western Digital на уебсайтове: ![]() Свалих няколко пощенски файлове, които мислех, че са приложими. Но нито един от Readme файловете споменати Vista. Има XP драйвери същите като Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е необходимо да инсталирате драйверите HD Vista.
| |||
| |||
| Цитат:
Ето какво имам: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W процесор Гигабайт GA-P35-DS3L ATX Всички Солид кондензатор Intel дънни платки Корсар 2GB (2 х 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Памет Western Digital хайвер SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / и Hard Drive EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Видео карта ASUS 20X DVD ± R DVD горелка с LightScribe Черно SATA Модел DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-битово кодиране Бизнес Система за строители Единична Pack DVD ANTEC Истинската власт Трио TP3-650 650W Захранване с три 12V Rails ANTEC деветстотин Черно Компютърна случаят с Страничен панел Window Сега аз съм като малък проблем завършване на инсталацията на операционната система. Да стигна до мястото, където инсталацията ме пита къде искате да инсталирате WINDOWS. Има само един вариант и аз се радвам, че инсталационната програма признава той. Аз го изберете. След това изберете опцията за "Зареди Driver" и да отида до процедурата, когато инсталацията програмата търсене на CD или DVD, че предоставят. Имам три опции. В Vista CD intself не разполага с шофьор. Имам DVD, че съм направил сам, че има дискове, които са изтеглили от Western Digital уебсайта. Това не работи. В Vistal инсталационната програма казва, че това DVD не съдържа правилното шофьор. Имам CD, което дойде с дънната платка, която е драйвери за него. Документацията, която е с дънната платка се казва, че аз първо трябва да инсталирате операционната система, преди да инсталирате драйверите все пак. Но се опитвам това и то не работи, както добре. И така аз съм остана на мястото на инсталация на Vista, когато той пита ме за драйвери за моя твърд диск и нито едно от CD / DVD "и аз се опитахме имат право такива. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш ли флопидисково устройство на тази система? или може да ви кука един временно? ... Ако е така опитайте да сложите драйвери за флопи.
Ако не, можете да намерите по-лесно да се използва vlite и създаване на интегрирана Vista диск с драйвери интегрирано. PS Аз го сте опитвали да инсталирате, без да избере опция за зареждане на драйвери, както Vista има много вградени SATA драйвери .... т.е. не е необходимо всяка една от последните си кутии или моя лаптоп. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Проблемът е, че когато се направи това, програмата сканира диска за съответните дискове и се връща и казва, че тя не намерихме. Опитах един DVD, че направих аз, съдържащи дискове от Western Digital на сайта и че не е работа. Опитах диск, което дойде с дънната платка и че не работи също. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм прочетете пълната история натоварване, но водачът не е нищо общо с шофьорите, да го показва с прегради, които арго видите вече (аз съм доведоха да вярвам)