menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nejsem zábava instalaci Vista na mém novém počítači.

Reply

Thread Nástroje
Old 1. dubna 2008, 16:22
Nový člen skupiny

Default Nejsem zábava instalaci Vista na mém novém počítači.

Nejsem zábava instalaci Vista na mém novém počítači.
I nedotklo žádné z nastavení BIOSu.
Instalovat program rozpoznaného můj hardware, ale řekl, že je 698,6 GB, který je trochu příliš malý. Došlo k varování, že řekl: "Tento hardware počítače nemusí prímo do tohoto pevného disku. Ujistěte se, že disk je řadič je povolena v BIOSu počítače menu".
I přehlížet tuto zprávu a jsem kliknul na tuto položku v seznamu, který ukázal, můj pevný disk. Existuje jen málo ikonu tlačítka ve spodní části okna. Málo jsou povoleny. Jedna, která je povolena, je ten, který ukázal, že "nové" možnosti. Jsem kliknul na to a chybu objevil: "Nepodařilo se vytvořit nový oddíl na vybraných používaných prostor. [Error: 0x80042453]." Takže myslím, "nový" není možnost kliknout na.
Šel jsem do nastavení BIOSu.
Tam byly dvě věci, všiml jsem se změnit. Jedním z důvodů bylo, SATA AHC MODE které jsem přepne na [AHCI]. Druhý byl "SATA PORT 0-1 Native Mode", který jsem přepnut na [ENABLED].
Pak jsem běžel přes Vista Setup znovu. Tato doba, kdy jsem se dostal ke zobrazení na můj pevný disk, v seznamu je prázdný. Je nepoznal, že jsem měl i pevný disk.
Možná ji potřebuje řidiče.
Mám Západní Číslicový Kaviár SE16 WD7500AAKS 750gb 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Pevný disk
To je to, co přichází od Western Digital WWW:

I stáhli pár zip soubory, které jsem myslel, byla použitelná. Ale žádný z readme soubory uvedené Vista. XP ovladače jsou stejné jako VISTA?
Old 1. dubna 2008, 17:35
Administrátor Skupina

Nemusíte HD ovladače nainstalovat Vista.

To je pravděpodobné, že disk není správně nastavit v BIOSu.

Zkuste resetování nastavení BIOSu na výchozí.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. dubna 2008, 00:54
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Nemusíte HD ovladače nainstalovat Vista.

To je pravděpodobné, že disk není správně nastavit v BIOSu.

Zkuste resetování nastavení BIOSu na výchozí.
I nastavit BIOS nastavení na výchozí hodnoty. Ale já jsem udělal jednu změnu. Myslím si, že "SATA PORT 0-1 Native Mode" musí být nastaven na [ENABLED].

Zde je to, co jsem:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W procesoru
GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX všechny pevné TorQue Intel Motherboard
Corsair 2 GB (2 × 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Západní Číslicový Kaviár SE16 750gb 3,5 "SATA 3.0Gb / s Pevný disk
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Grafická karta
ASUS DVD ± R 20x DVD s LightScribe Black SATA Model DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista Business 64-Bit pro systém stavebního Jednotný DVD Pack
Antec Pravda Power Trio TP3-650 650W Napájení třemi 12V Rails
Antec devítistého Black počítačových případě boční panely oken

Teď mám trochu problém s dokončení instalace operačního systému. Dostávám se do bodu, kdy instalaci se zeptá mi tam, kde chci nainstalovat WINDOWS. Existuje jen jedna možnost, a jsem rád, že instalační program rozpozná to. Já ji vybrat. Pak jsem vyberte možnost "Load Driver" a jdu na postup, kdy se instalační program hledá na CD nebo DVD, které mi poskytují. Já mám tři možnosti. Vista CD intself nemá řidiče. Mám DVD, které jsem udělal já, že má disky, které jsem stáhnout z webové stránky Western Digital. To nefunguje. V Vistal instalačního programu říká, že toto DVD neobsahuje správné ovladače. Mám CD dodané se základní deskou, která řidiče na to. V dokumentaci, která přichází s desce říká, že jsem měl nejdříve instalaci operačního systému, než jsem nainstalovat ovladače tak. Ale zkusím to a to nefunguje tak dobře.

A tak jsem uvízl v místě instalace Vista, kde je mi dotazem u řidičů na můj disk a žádný z CD / DVD 's jsem se snažili mít správnou volbou.
Old 2. dubna 2008, 08:28
Dárce Skupina

Máte disketovou mechaniku na tomto systému? nebo můžete háčku jednoho dočasně? ... Pokud ano, zkuste uvedení ovladače na disketě.

Pokud ne, můžete snadněji používat vlite a vytvoření integrovaného Vista disk s řidiči slipstreamed.

PS
Beru to jste se pokoušeli instalovat bez výběru možnost Načíst ovladač, protože Vista má spoustu vestavěný SATA ovladače .... Udělal jsem tedy nejsou nutné žádné z obou mých posledních boxy nebo můj notebook.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. dubna 2008, 08:34
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Máte disketovou mechaniku na tomto systému? nebo můžete háčku jednoho dočasně? ... Pokud ano, zkuste uvedení ovladače na disketě.

Pokud ne, můžete snadněji používat vlite a vytvoření integrovaného Vista disk s řidiči slipstreamed.
Instalační program je dost dobrý, aby mi používat CD / DVD mechaniky CD, aby se řidiči na to.

Problém je v tom, že když jsem to tak, že program prohledá disk pro vhodné pohony a vrací a říká, že neshledal žádné.

Snažil jsem se na DVD, které jsem udělal já obsahující disky od Western Digital internetových stránkách, a že to nebude fungovat.

Zkoušel jsem CD, které přišlo s desce a že nefungoval buď.
Old 2. dubna 2008, 08:39
Dárce Skupina

Mám nečtli plný příběh, ale zatížení řidiče není nic do činění s řidiči, aby si s zobrazeno oddíly, které jste již dotírat vidět (já jsem vedl k domněnce)

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký je nejlepší způsob, jak to chodí Instalace Vista 64bit můj Vista 32bit? Theresonly1 Operační systémy Windows 3 25. května 2009 08:58
Problémy Instalace Vista 64 Bit Rapolyne Operační systémy Windows 6 4. listopadu 2008 12:06
Nápověda instalaci vista zavaděč Cew27 Operační systémy Windows 7 23. dubna 2008 01:58
XP na Vista bez instalace max11 Operační systémy Windows 2 7 dubna 2008 15:59
Re-Instalace Windows Vista Agon Operační systémy Windows 17 16. srpen 2007 16:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.