μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2008, 16:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου.

Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου.
Δεν αγγίζετε οποιοδήποτε από τις ρυθμίσεις του BIOS.
Η εγκατάσταση του προγράμματος αναγνωρίζεται υλικό, αλλά μου είπε ότι ήταν 698,6 GB που είναι λίγο πολύ μικρές. Υπήρξε μια προειδοποίηση ότι είπε, "Αυτό το υλικό του υπολογιστή δεν μπορεί να υποστηρίζει την εκκίνηση σε αυτό το σκληρό δίσκο. Βεβαιωθείτε ότι ο ελεγκτής του δίσκου είναι ενεργοποιημένη στο BIOS του υπολογιστή μενού".
I αγνόησε αυτό το μήνυμα και κάνετε κλικ σε αυτό το στοιχείο στη λίστα που μου έδειξε σκληρό δίσκο. Υπάρχουν λίγα κουμπιά εικονίδιο στο κάτω μέρος του παραθύρου. Λίγοι είναι ενεργοποιημένα. Το ένα είναι ότι έχει ενεργοποιηθεί μία που προέκυψε η "νέα" επιλογή. I κλικ σε αυτό και ένα λάθος εμφανίστηκε: "Αποτυχία να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα με την επιλεγμένη χρησιμοποιούνται χώρο. [Σφάλμα: 0x80042453]". Έτσι φαντάζομαι "νέα" δεν είναι η δυνατότητα να κάνουν κλικ στις.
Πήγα στο BIOS.
Υπήρχαν δύο πράγματα παρατήρησα να αλλάξει. Το ένα ήταν SATA AHC MODE οποία ενεργοποιείται σε [AHCI]. Η άλλη ήταν "SATA ΛΙΜΑΝΙ 0-1 Native Mode" το οποίο ενεργοποιείται σε [ENABLED].
Τότε έτρεξε με τα Vista το πρόγραμμα Εγκατάστασης ξανά. Αυτή τη φορά, όταν πήρα την οθόνη για να μου σκληρό δίσκο, ο κατάλογος θέση ήταν κενή. Δεν αναγνωρίζουν ότι ακόμη και είχε ένα σκληρό δίσκο.
Ίσως χρειάζεται έναν οδηγό.
Έχω ένα Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive
Αυτό έρχεται σε Western Digital της ιστοσελίδας του:

Θα κατεβάσει μερικές zip αρχεία που σκέφτηκα ήταν ισχύει. Αλλά δεν τα αρχεία Readme που αναφέρονται Vista. Είναι XP οδηγούς το ίδιο με VISTA;
Old 1 Απριλίου 2008, 17:35
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το HD οδηγούς Vista.

Είναι πολύ πιθανό ότι η οδήγηση δεν είναι σωστή εγκατάσταση στο BIOS.

Δοκιμάστε την επαναφορά των ρυθμίσεων του BIOS για την προεπιλογή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Απρ. 2008, 00:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το HD οδηγούς Vista.

Είναι πολύ πιθανό ότι η οδήγηση δεν είναι σωστή εγκατάσταση στο BIOS.

Δοκιμάστε την επαναφορά των ρυθμίσεων του BIOS για την προεπιλογή.
Θέτω τις ρυθμίσεις του BIOS για την προεπιλογή. Αλλά έκανα μία αλλαγή. Νομίζω ότι το "0-1 PORT SATA Native Mode" πρέπει να αλλάξει σε [ENABLED].

Εδώ είναι που έχω:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W Processor
GIGABYTE GA-σ. 35-DS3L ATX Όλα Στερεά Διακόπτες Intel Motherboard
CORSAIR 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive
ΕΒΓΑ GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video Card
ASUS 20x DVD ± R DVD Burner με LightScribe Black SATA Μοντέλο DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista Business 64-Bit για System Builders Ενιαίου Pack DVD
Antec True Power Trio TP3-650 Power Supply 650W με τρεις 12V Rails
Antec Nine Hundred Black Υπολογιστών υπόθεση Με Side Panel Παράθυρο

Τώρα έχω ένα μικρό πρόβλημα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος. Θα φτάσουμε στο σημείο που η εγκατάσταση ρωτάει εάν θέλω να εγκαταστήσετε τα Windows. Υπάρχει μόνο μία επιλογή και είμαι ευτυχής που το πρόγραμμα εγκατάστασης αναγνωρίζει αυτό. Θα επιλέξετε. Τότε επιλέξτε τη δυνατότητα να "Load Driver" και να πάω σε μια διαδικασία κατά την οποία το πρόγραμμα εγκατάστασης αναζητήσεις το CD ή DVD που μου παρέχει. Έχω τρεις επιλογές. Τα Vista CD intself δεν έχει ο οδηγός. Έχω ένα DVD που έχω κάνει εγώ ο ίδιος ότι έχει δίσκους που έχω κατεβάσει από το δικτυακό τόπο της Western Digital. Αυτό δεν λειτουργεί. Η Vistal πρόγραμμα εγκατάστασης λέει ότι αυτό το DVD δεν περιέχει τη σωστή οδηγού. Έχω το CD που συνοδεύει τη μητρική πλακέτα που έχει αυτό για τους οδηγούς. Η τεκμηρίωση που συνοδεύει τη μητρική πλακέτα λέει ότι θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα, πριν να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που ούτως ή άλλως. Αλλά θα προσπαθήσω και αυτό δεν λειτουργεί τόσο καλά.

Και έτσι είμαι κολλήσει στο σημείο με την εγκατάσταση των Vista, όταν είναι ζητώντας μου για τους οδηγούς για σκληρό δίσκο μου και δεν το cd / dvd 's, προσπάθησα να τα σωστά.
Old 2 Απρ. 2008, 08:28
Ομάδα Δωρητών

Έχετε μια μονάδα δισκέτας σε αυτό το σύστημα; ή μπορείτε να γάντζο μέχρι μία προσωρινή; ... αν ναι, προσπαθήστε να τους οδηγούς σε μια δισκέτα.

Εάν δεν είναι, ίσως είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε vlite και να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίσκο Vista με ενσωματωμένη την οδηγούς.

PS
Θεωρώ ότι έχετε δοκιμάσει την εγκατάσταση, χωρίς την επιλογή του για την επιλογή Load Driver, όπως Vista έχει πολλές εγγενές SATA οδηγούς .... δηλαδή δεν χρειάζεται καμία από τις δύο πρόσφατες θέσεις μου ή φορητό υπολογιστή μου.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 Απρ. 2008, 08:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Έχετε μια μονάδα δισκέτας σε αυτό το σύστημα; ή μπορείτε να γάντζο μέχρι μία προσωρινή; ... αν ναι, προσπαθήστε να τους οδηγούς σε μια δισκέτα.

Εάν δεν είναι, ίσως είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε vlite και να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίσκο Vista με ενσωματωμένη την οδηγούς.
Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι αρκετά καλό για να θέλω να χρησιμοποιήσετε το CD / DVD για να τεθεί ένα CD με τα προγράμματα οδήγησης για αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν γίνει αυτό, το πρόγραμμα σαρώνει το δίσκο για τις κατάλληλες μονάδες δίσκου και επανέρχεται και λέει ότι δεν βρήκε.

Δοκίμασα ένα DVD που έκανα εγώ με δίσκους από Western Digital και της ιστοσελίδας του ότι δεν λειτούργησε.

Προσπάθησα ένα cd που ήρθε με τη μητρική πλακέτα και ότι δεν λειτουργεί είτε.
Old 2 Απρ. 2008, 08:39
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχω διαβάσει το πλήρες φορτίο του οδηγού, αλλά η ιστορία δεν είναι τίποτα να κάνει με τους οδηγούς να κάνουν με χωρίσματα που δείχνουν ότι έχετε ήδη βλέπε επίκλισης (μου φαίνεται ότι)

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το Εγκατάσταση Vista 64bit Vista 32bit Πάνω μου; Theresonly1 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 25η Μαΐου 2009 08:58
Ζητήματα κατά την εγκατάσταση των Vista 64 bit Rapolyne Λειτουργικά συστήματα Windows 6 4η Νοεμβρίου 2008 12:06
Βοήθεια για την εγκατάσταση του Vista bootloader Cew27 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 23 Απρ 2008 01:58
XP σε Vista, χωρίς εγκατάσταση max11 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 7 Απρ 2008 15:59
Re-Εγκατάσταση των Windows Vista AGON Λειτουργικά συστήματα Windows 17 16 Αυγ 2007 16:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.