manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ja sam ne druženju Vista instalirate na mom novom računalu.

Reply

Thread Tools
Old 1. travanj 2008, 16:22
Novi član grupe

Default Ja sam ne druženju Vista instalirate na mom novom računalu.

Ja sam ne druženju Vista instalirate na mom novom računalu.
Nisam dodir bilo koje postavke BIOS-a.
Instalacije programa prepoznali moj hardver, ali je rekao da je 698,6 GB, koji je malo premala. Postojao je upozorenje da je rekao: "To je računalni hardver svibanj ne podržava booting ovom tvrdom disku. Provjerite da li je disk kontroler je uključen u računalo BIOS meni".
Ja ignorira ovu poruku i ja kliknuo na ovu stavku u popisu koji je pokazao moj hard disk. Ima malu ikonu gumba na dnu prozora. Malo su omogućena. Jedan da je omogućen jedan je pokazao da je "novi" opciju. Ja kliknuo na pogrešku i da se pojavio: "Nije se mogla stvoriti novu particiju na odabrane koristi prostor. [Greška: 0x80042453]". Pa mislim "novi" nije opcija za kliknuti na.
I uđe u postavke BIOS-a.
Postojale su dvije stvari primijetio sam da se promijeniti. Jedan je SATA AHC MODE koje sam prebacio na [AHCI]. Drugi je bio "LUKA 0-1 SATA Native Mode", za koju sam se prebacili na [Omogućene].
Onda sam išla preko Vista ponovno. Ovaj put, kada sam se na zaslonu za moj hard disk, liste kutija je bila prazna. Nije se priznati da sam čak i imao je tvrdi disk.
Možda je potreba vozača.
Imam Western Digital kavijar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive
To je ono što dolazi na Western Digital's Web stranica:

Ja skinuti nekoliko zip datoteke koju sam pomislio bila je primjenjivo. Ali nijedan od spomenutih obavijesna datoteka Vidik. XP driveri su isti kao i Vista?
Old 1. travanj 2008, 17:35
Administrator Group

Ne morate HD drivere instalirati Vidik.

To je vjerojatno da pogon nije pravilno postavljanje u BIOS.

Pokušajte resetovanje BIOS postavke na default.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. travanj 2008, 00:54
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ne morate HD drivere instalirati Vidik.

To je vjerojatno da pogon nije pravilno postavljanje u BIOS.

Pokušajte resetovanje BIOS postavke na default.
I postavili na zadane postavke BIOS-a. Ali sam napravio jedan promijeniti. Mislim da je "LUKA 0-1 SATA Native Mode" treba da se prebacili na [Omogućene].

Ovo je ono što sam:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W Procesor
Gigabajt GA-P35-DS3L ATX All Solid kondenzator Intel matične ploče
Gusar 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Western Digital kavijar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video Card
ASUS 20x DVD ± R DVD burner sa LightScribe Black SATA Model DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista Business 64-bitnu za System Builders Single Pack DVD
Antec True Power Trio TP3-650 650W Napajanje 12V sa tri šina
Antec devet stotina Crno Računalo slučaj sa Side Panel Window

Sada Imam malo problema završenog instaliranje operacijskog sustava. I doći do mjesta gdje instalacije me pita gdje želim instalirati Windows. Postoji samo jedna opcija i Drago mi je da je instalacijski program prepoznaje ga. Ja ga odabrati. Tada sam odabrati opciju "Load Driver" i ja ići u proceduru gdje se instalacijski program pretražuje CD ili DVD koji sam pružiti. Imam tri opcije. Vidik CD intself nema vozača. Imam DVD koji sam sebe koja ima pogone da sam skinuti sa Western Digital's website. Ovo ne radi. The Vistal instalacijski program kaže da je ovaj DVD ne sadrži ispravan upravljački program. Imam CD koji ste dobili uz matičnu ploču koja ima vozača o njoj. U dokumentaciji koju ste dobili uz matičnu ploču, kaže da se prvog instaliranja operativnog sistema prije nego što sam instalirati drivere anyway. Ali ja probati ovo i ne rade kao dobro.

I tako sam zaglavi u trenutku instalacije Vista gdje je molba mene za drivere za moj hard disk i nitko od cd / dvd-a sam pokušao imati pravo motivacija.
Old 2. travanj 2008, 08:28
Donatorska Grupa

Imate li floppy drive na ovaj sustav? ili možeš prikačiti jedan se privremeno? ... ako je tako pokušati stavljanjem vozača na disketu.

Ako ne, vi svibanj biti lakše korištenje vlite i stvaranju integriranog Vista diska s vozačima slipstreamed.

PS
Ja ga imate pokušao instalaciju bez odabirući opciju Load Driver, kao Vista ima puno ugrađen SATA drivera .... tj. nisam potrebna na jednom od nedavnih kutijama ili moj laptop.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 2. travanj 2008, 08:34
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Imate li floppy drive na ovaj sustav? ili možeš prikačiti jedan se privremeno? ... ako je tako pokušati stavljanjem vozača na disketu.

Ako ne, vi svibanj biti lakše korištenje vlite i stvaranju integriranog Vista diska s vozačima slipstreamed.
Instalacijski program je dovoljno dobar da bi mi koristiti CD / DVD pogona da stavite CD s vozačima na sebi.

Problem je da kad sam to učinila, program pretražuje disk za odgovarajući diskovi i vraća se i kaže da ga ne nađi prema bilo koji.

Pokušao sam DVD koji sam napravio sebi sadrže diskovi iz Western Digital web stranice i koji nisu funkcionirali.

Pokušao sam CD koji ste dobili uz matičnu ploču, a da nije 'funkcionirati oba.
Old 2. travanj 2008, 08:39
Donatorska Grupa

Nisam pročitao puni priča ali učitati upravljački program nije ništa za napraviti sa vozačima je za napraviti sa prikazivanjem cant particija koju ste već vidjeli (ja sam vodio vjerovati)

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji je najbolji način da se o instaliranju 64bit Vidik Over My 32bit Vista? Theresonly1 Windows Operating Systems 3 25. svibanj 2009 08:58
Problemi Instaliranje 64-bitna Vista Rapolyne Windows Operating Systems 6 4. studeni 2008 12:06
Pomoć instalacije vista bootloader Cew27 Windows Operating Systems 7 23. travanj 2008 01:58
XP na Vista bez instaliranja max11 Windows Operating Systems 2 7. travanj 2008 15:59
Ponovno Instaliranje sustava Windows Vista Agon Windows Operating Systems 17 16. kolovoz 2007 16:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.