![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nem szórakoztató Vista telepítése új számítógépre. Én nem érintette sem a BIOS-beállítások. A program telepítése elismert hardver, de én azt mondta, hogy 698,6 GB, ami egy kicsit túl kicsi. Volt egy figyelmeztetés, hogy azt mondta: "Ez a számítógép hardver nem támogatja indítást e merevlemezre. Biztosítani kell, hogy a lemez a vezérlő engedélyezve van a számítógép BIOS menüből. Azt figyelmen kívül hagyta ezt az üzenetet, és én kattintott, ezt az elemet a listában, hogy kiderült, az én merevlemezére. Vannak kis ikonra gombok alján az ablakon. Kevesen tudják. Az egyik, hogy engedélyezve van, az egyik, hogy kiderült, az "új" opciót. Rákattintottam, hogy egy hiba, és megjelent: "Nem sikerült létrehozni egy új partíciót a kiválasztott használt helyet. [Error: 0x80042453]". Szóval azt hiszem, az "új" nem az a lehetőség, hogy kattintsanak. Bementem a BIOS-beállítások. Két dolgot vettem észre a változást. Az egyik SATA AHC-üzemmódba kapcsolva, én az [AHCI]. A másik "SATA PORT 0-1 Native Mode", amit kapcsolni az [engedélyezve]. Aztán futott át a Vista telepítő ismét. Ez az idő, amikor én meg a saját merevlemezén, a lista doboz üres volt. Nem ismeri fel, hogy én is volt egy merevlemezt. Lehet, hogy szüksége van egy driver. Nekem van egy Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive Ez az, ami jön ki a Western Digital weboldalán: ![]() Letöltöttem egy pár zip fájlok Gondoltam volt érvényben. De a readme fájl említett Vista. Vannak XP vezetők azonos a VISTA? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önnek nem kell HD járművezetők telepíteni Vista.
| |||
| |||
| Idézet:
Itt van, amit kell: Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz-es processzor LGA 775 65W GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX All Solid Capacitor Intel alaplapok Corsair 2GB (2 x 1 GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Videó kártya ASUS 20X DVD ± R és DVD-író LightScribe fekete modell SATA DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64 bites Business System Builders Single Pack DVD Antec True Power Trio TP3-650 650W Tápegység Háromfigurás 12V Rails Antec Nine Hundred Fekete Computer Case oldalsó panel Window Most egy kis probléma a telepítés befejezése az operációs rendszert. Jutok arra a pontra, ahol a telepítő megkérdezi, hol szeretné telepíteni a Windows. Ez csak egy lehetőség, és örülök, hogy a telepítő program felismeri azt. Azt válasszuk ki. Aztán válassza ki a lehetőséget, hogy "Load Driver" és úgy megy, hogy egy olyan eljárást, ha a telepítő program keres a CD vagy DVD, amit nyújtani. Van három lehetőség. A Vista CD intself nem az a driver. Van egy DVD, amit tenni magamnak, hogy a meghajtó, hogy már letölthető a Western Digital weboldalán. Ez nem működik. A Vistal telepítő program azt mondja, hogy ez a DVD nem tartalmazza a megfelelő driver. I have a CD, amit az alaplap, hogy a járművezetők meg. A dokumentáció, ami az alaplap azt mondja, hogy először telepítse az operációs rendszert, mielőtt telepíti az illesztőprogramokat anyway. De próbáld ezt, és ez nem működik olyan jól. És így én megragadt azon a ponton, a Vista telepítésével, ha azt kérdezi meg a vezetők a saját merevlemezén, és sem a cd / dvd 's megpróbáltam a jogot is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy floppy meghajtó, ez a rendszer? vagy tudsz egy horog fel ideiglenesen? ... Ha így próbálja egy floppy meghajtók.
Ha nem, akkor könnyebb használat vlite és hozzon létre egy integrált Vista lemezt a vezetők slipstreamed. PS Azt hiszem te is próbálkozott telepítése nélkül választják ki a lehetőséget, hogy Load Driver, a Vista nem sok beépített SATA meghajtók .... Én tehát nem volt szükség az egyik vagy másik Legutóbbi dobozok vagy a laptop. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
A probléma az, hogy ha ezt csinálom, akkor a program beolvassa a lemezt, a megfelelő meghajtók és jön vissza, és azt mondja, hogy nem talál. Próbáltam egy DVD, hogy én magam is tartalmazó meghajtó a Western Digital honlapján, hogy nem működik. Próbáltam a CD, amit az alaplap és hogy nem dolgozik sem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem olvastam a történetet, hanem a teljes terhelés gépjárművezető nem bármi köze van a vezetők azt mutatja, hogy a partíciók, hogy vidám lásd a (Én elhitették)
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Problémák telepítése 64 bites Vista | Rapolyne | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. november 2008 12:06 |
| Súgó telepítése Vista bootloader | Cew27 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 23. április 2008 01:58 |
| XP a Vista telepítése nélkül | max11 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. április 2008 15:59 |
| Re-Installing Windows Vista | Agon | A Windows operációs rendszerek | 17 | 16. augusztus 2007 16:14 |
| Téma eszközök | |
| |