![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא נהנה להתקין Vista על המחשב החדש שלי. אני לא כל מגע של הגדרות ה-BIOS. תוכנית ההתקנה זיהתה את החומרה, אבל אמר שזה 698,6 GB שהוא קצת קטן מדי. היתה אזהרה כי אמר, "זה בחומרה של המחשב עלול לא לתמוך זו באתחול הדיסק הקשיח. ודא כי הדיסק של הבקר מופעל ב-BIOS של המחשב תפריט". אני התעלם זה הודעת ואני לחיצה על פריט זה ברשימה שלי הראו כי הכונן הקשיח. יש מעט סמל כפתורים בתחתית החלון. כמה מאופשרים. זה מופעל הוא הראה את זה "חדש" אפשרות. אני לחצת על שגיאה ו הופיע: "נכשלה ליצור מחיצה חדשה על שטח המשמש שנבחר. [שגיאה: 0x80042453]". אז אני מניח "החדשה" אינה האפשרות ללחוץ על. נכנסתי לתוך ה-BIOS. היו שני דברים אני שם לב לשינוי. אחד מהם היה SATA AHC מצב בו עברת את [AHCI]. השני היה "SATA PORT 0-1 דובר מצב" בו עברת ל [Enabled]. אחר כך רצתי את Vista באמצעות תוכנית ההתקנה שוב. הפעם, כאשר הגעתי כדי להציג את הכונן הקשיח שלי, את תיבת הרשימה היה ריק. הוא לא מזהה את זה אני אפילו התקשתה הכונן. אולי הוא זקוק לנהג. יש לי Western Digital קוויאר SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive זה מה שמגיע על אתר האינטרנט של Western Digital: ![]() אני הורדתי כמה קבצי ZIP כי חשבתי היו ישים. אבל אף לא אחד הזכיר את קבצי readme Vista. האם XP נהגים כמו Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אינך צריך להתקין את מנהלי ההתקנים HD Vista.
| |||
| |||
| ציטוט:
הנה מה שיש לי: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX כל מוצק קבל אינטל לוח האם CORSAIR 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Western Digital קוויאר SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR כרטיס הווידאו ASUS 20X DVD ± R-DVD מבער עם LightScribe SATA שחור דגם DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-Bit עסקים עבור בוני מערכות יחיד Pack-DVD טריו כוח אמיתי ANTEC TP3-650 650W Power Supply 12V עם שלושה Rails ANTEC תשע מאה שחורים המחשב במקרה של הצד פאנל חלון עכשיו אני מתקשה קצת בעיה להשלים את ההתקנה של מערכת ההפעלה. אני להגיע לנקודה שבה ההתקנה שואל אותי איפה אני רוצה להתקין את Windows. יש רק אפשרות אחת ואני שמח, כי את תוכנית ההתקנה מזהה את זה. אני בוחר את זה. אז אני בוחר את האפשרות "טען מנהל התקן" ואני ללכת הליך שבו תוכנית ההתקנה מחפש את תקליטור ה-DVD או שאני מספק. יש לי שלוש אפשרויות. Vista על תקליטור intself אין את הנהג. יש לי DVD זה שעשיתי את עצמי כי יש הכוננים שיש לי להוריד מן האתר של Western Digital. זה לא עובד. תוכנית ההתקנה של Vistal זה אומר כי ה-DVD אינה כוללת את מנהל ההתקן תקין. יש לי את תקליטור שהגיעו עם לוח האם, כי יש נהגים על זה. התיעוד שמגיע עם לוח האם זה אומר שאני צריך להתקין תחילה את מערכת ההפעלה לפני שאני בכלל להתקין את מנהלי ההתקנים. אבל אני מנסה את זה וזה לא עובד גם כן. אז אני תקועה בבית נקודת ההתקנה של Vista, שבו הוא מבקש ממני את מנהלי ההתקן של הכונן הקשיח ואף אחד של CD / DVD זה ניסיתי להיות הזכות אלו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לכם כונן תקליטונים במחשב? או שאתה יכול צנורה אחד למעלה זמנית? ... אם כן תנסה לשים את הנהגים על דיסקט.
אם לא, אתה עלול למצוא את זה יותר קל להשתמש vlite וליצור דיסק Vista משולבת עם נהגים slipstreamed. נ.ב. אני לוקח את זה שאתה ניסית להתקין מבלי לבחור את אפשרות לטעון את מנהלי ההתקנים, כפי Vista האם יש הרבה inbuilt SATA הנהגים .... כלומר, אני לא צריך על כל אחד משני האחרונים שלי תיבות או הנייד שלי. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הבעיה היא שכאשר אני עושה את זה, התוכנית סורקת את הדיסק המתאים עבור כוננים חוזר ואומר כי לא מצא כל. ניסיתי בדיסק DVD כי עשיתי את עצמי המכילים הכוננים מ אתר האינטרנט של Western Digital וזה לא עובד. ניסיתי תקליטור שהגיעו עם לוח האם וזה לא עובד גם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא צריך לקרוא את הסיפור המלא אבל לטעון מנהל התקן לא לעשות כלום עם הנהגים לעשות את זה עם המחיצות מראה כי אתה כבר רואה צביעות (אני הוביל להאמין)
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -25 במאי 2009 08:58 |
| בעיות התקנת Vista 64 סיביות | Rapolyne | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th נובמבר 2008 12:06 |
| עזרה התקנת Vista bootloader | Cew27 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 23 אפריל 2008 01:58 |
| XP ל Vista בלי להתקין | max11 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 7 אפריל 2008 15:59 |
| התקנה מחדש של Windows Vista | Agon | מערכות ההפעלה Windows | 17 | 16th אוגוסט 2007 16:14 |
| שרשרת כלים | |
| |