![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nesu smagiai įdiegti Vista mano naujas kompiuteris. Nesu Touch bet BIOS. Įdiekite programą pripažino savo aparatūros, tačiau teigė, kad ji buvo 698,6 GB, kuri yra šiek tiek per mažas. Čia buvo įspėjimas, kad sakė: "Tai kompiuterio įranga negali aptarnauti paleidimo iš šio disko. Įsitikinkite, kad disko valdiklis yra įjungtas kompiuterio BIOS meniu". Aš ignoruoti šį laišką ir aš paspausti šį elementą sąraše, kad parodė mano kietajame diske. Yra mažai piktograma mygtukus iš lango apačioje. Nedaug yra įjungta. Vienas, kad yra įjungtas vienas parodė, kad "nauja" alternatyva. Aš paspausti, kad ir įsivėlė klaida: "Nepavyko sukurti naują skirsnį apie pasirinktą naudojami kosmose. [Error: 0x80042453]". So I guess "nauja" nėra galimybės aplankyti. Aš nuėjau į BIOS nustatymus. Buvo du dalykus aš pastebėjau, kad pakeisti. Vienas iš jų buvo SATA AHC režimu, kuris perėjo į [AHCI]. Kitas buvo "SATA port 0-1 Native Mode", kuris perėjo į [ENABLED]. Tada išbėgau per Vista diegimo kartą. Tai laikas, kai aš į mano kietąjį diską kalbomis, sąrašo lauke buvo tuščia. Ji nepripažino, kad aš net buvo kietajame diske. Gal jis turi vairuotoją. Turiu Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive Tai, kas pasirodo ant Western Digital svetainė: ![]() I downloaded keletą ZIP failus, aš maniau, buvo taikomos. Tačiau nė vienas iš Readme failus paminėti Vista. Ar XP "tvarkykles kaip VISTA patį? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nereikia HD tvarkykles įdiegti Vista.
| |||
| |||
| Citata:
Štai ką turiu: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W Processor GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX Visi Solid Capacitor Intel Motherboard CORSAIR 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video Card ASUS 20X DVD ± R DVD Burner su LightScribe, Black SATA modelis DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-bit Verslas sistemos Statybiniai Single Pack DVD Antec True Power Trio TP3-650 650W Maitinimo su trimis 12V Rails Antec Nine Hundred Black Kompiuteris, kurių šoninis langas Dabar aš turintys didelių problemų užbaigti operacinės sistemos diegimas. I get to momento, kai įrenginys klausia, kur aš noriu įdiegti Windows. Yra tik viena galimybė, ir aš džiaugiuosi, kad diegimo programa atpažins jį. Aš ją pasirinkti. Tada aš pasirinkite parinktį "Įkelti Driver" ir einu procedūra, kai diegimo programa ieško CD arba DVD, kad aš suteikti. Turiu tris variantus. Vista CD intself neturi vairuotojo. Turiu DVD, kad aš padariau, kad mane jau diskus, kad turiu atsisiųsti iš "Western Digital svetainėje. Tai neveikia. Vistal diegimo programa sako, kad šis DVD, nėra tinkamos tvarkyklės. Turiu CD, kuris atėjo su plokštę, kuri turi vairuotojams apie jį. Dokumentų, kurie ateina su plok sako, kad aš pirmiausia įdiekite operacinę sistemą įdiegti tvarkykles vistiek. Bet aš stengiuosi tai ir jis neveikia taip gerai. Ir todėl aš pakimba ne į Vista diegimo taško, kuriame ji prašo manęs vairuotojų mano kietąjį diską ir nė vienas iš CD / DVD 'ai aš stengiausi turėti galimybę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite diskelių apie šią sistemą? ar galite Kablys susikurti laikinai? ... jei taip, pabandykite tvarkyklės diskelyje.
Jei ne, tai gali būti lengviau naudoti vLite ir sukurti integruotą Vista diskas su vairuotojų slipstreamed. PS Aš manau, jūs bandėte įdiegti be pasirinkimo galimybė Load Driver, kaip Vista veikia jau daug Integruotą SATA .... ty man nereikėjo jokių bet mano neseniai dėžės ar mano nešiojamas. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Problema ta, kad kai aš tai padaryti, programa nuskaito už atitinkamą diskų disko ir grįžta ir sako, kad neradome. Aš bandžiau DVD, kad aš padariau sau sudėtyje diskai iš "Western Digital interneto svetainėje ir, kad nebuvo darbe. I tried CD, kad atėjo su plokštę ir kad neveikia arba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I haven't read full story, bet apkrovos vairuotojas negali nieko daryti su vairuotojais tai daryti su pertvaros rodo, kad jūs cant see jau (aš verčiami manyti)
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Problemos diegiant 64 bitų Vista | Rapolyne | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 lapkritis 2008 12:06 |
| Pagalba diegiate Vista bootloader | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Balandis 23, 2008 01:58 |
| XP, Vista neįdiegę | max11 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 7 balandis 2008 15:59 |
| Naujo įdiegti "Windows Vista" | Agon | Windows "operacinės sistemos | 17 | Rugpjūtis 16, 2007 16:14 |
| Temos įrankiai | |
| |