mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru.

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 1, 2008, 16:22
New Member Group

Default Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru.

Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru.
Es nepieskārās kādu BIOS iestatījumus.
Instalējiet programmu atzinusi manu aparatūru, bet teica, ka tas bija 698,6 GB, kas ir mazliet pārāk maza. Tur bija brīdinājums, ka teica: "Šī datora aparatūra neatbalsta booting šo cieto disku. Pārliecinieties, ka diska kontrolieris ir iespējota datora BIOS menu".
Es ignorēt šo ziņojumu, un es noklikšķinājis uz šajā pozīcijā sarakstā, kas parādīja manu cieto disku. Tur ir maz ikonas, pogas apakšā loga. Dažas no tām ir iespējots. Vienu, kas ir iespējota ir tāds, kas liecināja, "jaunā" variantu. Es noklikšķinājis uz to un kļūda parādījās: "Neizdevās izveidot jaunu nodalījumu par izvēlēto izmantot telpu. [Error: 0x80042453]". So I guess "jauna" nav iespēja uzklikšķināt uz.
Iegāju BIOS uzstādījumus.
Ir divas lietas, es pamanīju mainīt. Viens bija SATA AHC MODE ko es pārslēdz uz [AHCI]. Otrs bija "SATA PORT 0-1 Native Mode", ko es pārslēdz uz [Enabled].
Tad es skrēja cauri Vista Setup again. Šajā laikā, kad es dabūju to parādītu uz manu cieto disku, sarakstlodziņa bija tukšs. Tā neatzina, ka man pat bija cieto disku.
Varbūt tai ir draiveri.
Man ir Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive
Šis ir tas, kas nāk līdzi Western Digital tīmekļa vietnē:

Es lejupielādēt dažus zip failus, es domāju, bija piemērojamas. Taču neviens no Readme failu minēto Vista. Vai XP draiveri pats kā Vista?
Old Aprīlis 1, 2008, 17:35
Administrator Group

Jums nav nepieciešams HD draiveri instalēt Vista.

Tas ir iespējams, ka disks nav pareizi setup in BIOS.

Izmēģiniet atgriezi BIOS iestatījumus uz default.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 aprīlis 2008, 00:54
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Jums nav nepieciešams HD draiveri instalēt Vista.

Tas ir iespējams, ka disks nav pareizi setup in BIOS.

Izmēģiniet atgriezi BIOS iestatījumus uz default.
Es noteikti BIOS iestatījumus uz default. Bet es vienu pārmaiņas. Es domāju, ka "SATA PORT 0-1 Native Mode" ir pārslēdz uz [Enabled].

Te ir tas, kas man ir:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W Processor
GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX All Solid Capacitor Intel Motherboard
CORSAIR 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8.500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video kartes
HP 20X DVD ± R DVD rakstītājs ar LightScribe Black SATA Modelis DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista 64-Bit Business for System Builders Single Pack DVD
Antec True Power Trio TP3-650 650W Power Supply ar trim 12V Rails
Antec Nine Hundred Black Computer gadījumā Side Panel Window

Tagad man ir nedaudz problēmas pabeigt uzstādīt operētājsistēmu. Nokļūt līdz vietai, kur iekārta jautā man, kur es vēlos, lai instalētu Windows. Ir tikai viena iespēja, un es esmu priecīgs, ka instalācijas programma to atpazīst. Es to izvēlētos. Tad es varu izvēlēties opciju "Load Driver" un es eju uz procedūru, ja uzstādīšanas programma meklē CD vai DVD, kas man sniedz. Man ir trīs iespējas. Vista CD intself nav vadītāja. Man ir DVD Esmu pats, kas vada, ka man ir lejupielādēti no Western Digital mājas lapā. Tas nedarbojas. Vistal instalācijas programma saka, ka tas DVD nesatur pienācīgu vadītāju. Esmu CD kas nāca ar mātesplati, kas vadītājiem par to. Dokumentāciju, kas nāk ar mātesplati saka, ka es vispirms instalējiet operētājsistēmas Pirms ievietot vadītāju anyway. Bet es cenšos šo un tas nav tik labi.

Un tāpēc es esmu iestrēdzis pie punkta uzstādīšanu Vista, ja tas lūdz mani vadītājiem par manu cieto disku, un neviens no cd / dvd 's esmu mēģinājis ir pareizas.
Old 2 aprīlis 2008, 08:28
Donors Group

Vai jums floppy drive šajā sistēmā? vai jūs varat āķa viena līdz laiku? ... ja tā pamēģiniet ievietot vadītājiem, disketes.

Ja nav, Jūs varat atrast ir vieglāk izmantot vlite un izveidot integrētu Vista disks ar draiveri slipstreamed.

PS
Es to esat mēģinājis uzstādīt bez izvēles iespēju Load Driver, jo Vista tomēr ir daudz iekšēja SATA draiveri .... ti man nebija vajadzīga nekāda vai nu uz manu jaunāko kastes vai manu portatīvo datoru.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 aprīlis 2008, 08:34
New Member Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Vai jums floppy drive šajā sistēmā? vai jūs varat āķa viena līdz laiku? ... ja tā pamēģiniet ievietot vadītājiem, disketes.

Ja nav, Jūs varat atrast ir vieglāk izmantot vlite un izveidot integrētu Vista disks ar draiveri slipstreamed.
Uzstādīšanas programma ir pietiekami labs, lai ļautu man izmantot CD / DVD disks ievietot CD ar tai draiverus.

Problēma ir tāda, kad es to izdarītu, programma skenē disku atbilstošus diskus un nāk atpakaļ un saka, ka tas nav iespējams atrast.

Es mēģināju DVD ka es sevi satur diski no Western Digital mājas lapā, un ka nestrādāja.

Es mēģināju cd, kas nāca ar mātesplati un nestrādāja vai nu.
Old 2 aprīlis 2008, 08:39
Donors Group

i ir ne lasīt pilnu stāsts, bet kravas transportlīdzekļa vadītājs nav nekāda sakara ar šoferi to darīt ar parāda partīcijas Jūs nevar redzēt jau (i am rosināja domāt)

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):