![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru. Es nepieskārās kādu BIOS iestatījumus. Instalējiet programmu atzinusi manu aparatūru, bet teica, ka tas bija 698,6 GB, kas ir mazliet pārāk maza. Tur bija brīdinājums, ka teica: "Šī datora aparatūra neatbalsta booting šo cieto disku. Pārliecinieties, ka diska kontrolieris ir iespējota datora BIOS menu". Es ignorēt šo ziņojumu, un es noklikšķinājis uz šajā pozīcijā sarakstā, kas parādīja manu cieto disku. Tur ir maz ikonas, pogas apakšā loga. Dažas no tām ir iespējots. Vienu, kas ir iespējota ir tāds, kas liecināja, "jaunā" variantu. Es noklikšķinājis uz to un kļūda parādījās: "Neizdevās izveidot jaunu nodalījumu par izvēlēto izmantot telpu. [Error: 0x80042453]". So I guess "jauna" nav iespēja uzklikšķināt uz. Iegāju BIOS uzstādījumus. Ir divas lietas, es pamanīju mainīt. Viens bija SATA AHC MODE ko es pārslēdz uz [AHCI]. Otrs bija "SATA PORT 0-1 Native Mode", ko es pārslēdz uz [Enabled]. Tad es skrēja cauri Vista Setup again. Šajā laikā, kad es dabūju to parādītu uz manu cieto disku, sarakstlodziņa bija tukšs. Tā neatzina, ka man pat bija cieto disku. Varbūt tai ir draiveri. Man ir Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Hard Drive Šis ir tas, kas nāk līdzi Western Digital tīmekļa vietnē: ![]() Es lejupielādēt dažus zip failus, es domāju, bija piemērojamas. Taču neviens no Readme failu minēto Vista. Vai XP draiveri pats kā Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nav nepieciešams HD draiveri instalēt Vista.
| |||
| |||
| Quote:
Te ir tas, kas man ir: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W Processor GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX All Solid Capacitor Intel Motherboard CORSAIR 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8.500) Dual Channel Kit Desktop Memory Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / s Hard Drive EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video kartes HP 20X DVD ± R DVD rakstītājs ar LightScribe Black SATA Modelis DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-Bit Business for System Builders Single Pack DVD Antec True Power Trio TP3-650 650W Power Supply ar trim 12V Rails Antec Nine Hundred Black Computer gadījumā Side Panel Window Tagad man ir nedaudz problēmas pabeigt uzstādīt operētājsistēmu. Nokļūt līdz vietai, kur iekārta jautā man, kur es vēlos, lai instalētu Windows. Ir tikai viena iespēja, un es esmu priecīgs, ka instalācijas programma to atpazīst. Es to izvēlētos. Tad es varu izvēlēties opciju "Load Driver" un es eju uz procedūru, ja uzstādīšanas programma meklē CD vai DVD, kas man sniedz. Man ir trīs iespējas. Vista CD intself nav vadītāja. Man ir DVD Esmu pats, kas vada, ka man ir lejupielādēti no Western Digital mājas lapā. Tas nedarbojas. Vistal instalācijas programma saka, ka tas DVD nesatur pienācīgu vadītāju. Esmu CD kas nāca ar mātesplati, kas vadītājiem par to. Dokumentāciju, kas nāk ar mātesplati saka, ka es vispirms instalējiet operētājsistēmas Pirms ievietot vadītāju anyway. Bet es cenšos šo un tas nav tik labi. Un tāpēc es esmu iestrēdzis pie punkta uzstādīšanu Vista, ja tas lūdz mani vadītājiem par manu cieto disku, un neviens no cd / dvd 's esmu mēģinājis ir pareizas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums floppy drive šajā sistēmā? vai jūs varat āķa viena līdz laiku? ... ja tā pamēģiniet ievietot vadītājiem, disketes.
Ja nav, Jūs varat atrast ir vieglāk izmantot vlite un izveidot integrētu Vista disks ar draiveri slipstreamed. PS Es to esat mēģinājis uzstādīt bez izvēles iespēju Load Driver, jo Vista tomēr ir daudz iekšēja SATA draiveri .... ti man nebija vajadzīga nekāda vai nu uz manu jaunāko kastes vai manu portatīvo datoru. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Problēma ir tāda, kad es to izdarītu, programma skenē disku atbilstošus diskus un nāk atpakaļ un saka, ka tas nav iespējams atrast. Es mēģināju DVD ka es sevi satur diski no Western Digital mājas lapā, un ka nestrādāja. Es mēģināju cd, kas nāca ar mātesplati un nestrādāja vai nu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ir ne lasīt pilnu stāsts, bet kravas transportlīdzekļa vadītājs nav nekāda sakara ar šoferi to darīt ar parāda partīcijas Jūs nevar redzēt jau (i am rosināja domāt)
|
| Bookmarks |