menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nejsem zábava inštalácii Vista na mojom novom počítači.

Reply

Thread Tools
Old 1. apríla 2008, 16:22
Nový člen skupiny

Nejsem zábava inštalácii Vista na mojom novom počítači.
I ponechávalo žiadne z nastavení BIOSu.
Inštalovať program rozpoznaného môj hardware, ale povedal, že je 698,6 GB, ktorý je trochu príliš malý. Došlo k varovania, že povedal: "Tento hardvér počítača nemusia priamo do tohto pevného disku. Uistite sa, že disk je radič je povolená v BIOSu počítača menu".
I ignorovať túto správu a som klikol na túto položku v zozname, ktorý ukázal, môj pevný disk. Existuje len málo ikonu tlačidla v spodnej časti okna. Málo sú povolené. Jedna, ktorá je povolená, je ten, ktorý ukázal, že "nové" možnosti. Som klikol na to a chybu objavil: "Nepodarilo sa vytvoriť nový oddiel na vybraných používaných priestor. [Error: 0x80042453]." Takže myslím, "nový" nie je možnosť kliknúť na.
Išiel som do nastavenia BIOSu.
Tam boli dve veci, všimol som sa zmeniť. Jedným z dôvodov bolo, SATA AHC MODE ktoré som prepne na [AHCI]. Druhý bol "SATA PORT 0-1 Native Mode", ktorý som prepnutý na [Enabled].
Potom som bežal cez Vista Setup znova. Táto doba, kedy som sa dostal ku zobrazenie na môj pevný disk, v zozname je prázdny. Je nepoznal, že som mal aj pevný disk.
Možno ju potrebuje vodiča.
Mám Západné Digital Kaviár SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Pevný disk
To je to, čo prichádza od Western Digital WWW:

I prevzali pár zip súbory, ktoré som myslel, bola použiteľná. Ale žiadny z readme súbory uvedené Vista. XP ovládače sú rovnaké ako VISTA?
Old 1. apríla 2008, 17:35
Administrátor Skupina

Nemusíte HD ovládače nainštalovať Vista.

To je pravdepodobné, že disk nie je správne nastaviť v BIOSu.

Skúste resetovaní nastavení BIOSu na predvolené.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. apríla 2008, 00:54
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Nemusíte HD ovládače nainštalovať Vista.

To je pravdepodobné, že disk nie je správne nastaviť v BIOSu.

Skúste resetovaní nastavení BIOSu na predvolené.
I nastaviť BIOS nastavenia na predvolené hodnoty. Ale ja som urobil jednu zmenu. Myslím si, že "SATA PORT 0-1 Native Mode" musí byť nastavený na [Enabled].

Tu je to, čo som:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W procesora
GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX všetky pevné TorQue Intel Motherboard
Corsair 2 GB (2 × 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Západné Digital Kaviár SE16 750GB 3,5 "SATA 3.0Gb / s Pevný disk
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Grafická karta
ASUS DVD ± R 20x DVD s LightScribe Black SATA Model DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista Business 64-Bit pre systém stavebného Jednotný DVD Pack
Antec Pravda Power Trio TP3-650 650W Napájanie tromi 12V Rails
Antec deväťsto Black počítačových prípade bočné panely okien

Teraz mám trochu problém s dokončení inštalácie operačného systému. Dostávam sa do bodu, keď inštalácii sa spýta mi tam, kde chcem nainštalovať WINDOWS. Existuje len jedna možnosť, a som rád, že inštalačný program rozpozná to. Já ju vybrať. Potom som vyberte možnosť "Load Driver" a jdu na postup, keď sa inštalačný program hľadá na CD alebo DVD, ktoré mi poskytujú. Já mám tri možnosti. Vista CD intself nemá vodiča. Mám DVD, ktoré som urobil ja, že má disky, ktoré som stiahnuť z webovej stránky Western Digital. To nefunguje. V Vistal inštalačného programu hovorí, že toto DVD neobsahuje správne ovládače. Mám CD dodávané so základnou doskou, ktorá vodiča na to. V dokumentácii, ktorá prichádza s doske hovorí, že som mal najskôr inštaláciu operačného systému, ako som nainštalovať ovládače tak. Ale zkusím to a to nefunguje tak dobre.

A tak som uviazol v mieste inštalácie Vista, kde je mi dotazem u vodičov na môj disk a žiadny z CD / DVD 's som sa snažili mať správnou voľbou.
Old 2. apríla 2008, 08:28
Darcu Skupina

Máte disketovú mechaniku na tomto systéme? alebo môžete háčika jedného dočasne? ... Ak áno, skúste uvedenie ovládače na diskete.

Ak nie, môžete ľahšie používať vlite a vytvorenie integrovaného Vista disk s vodiči slipstreamed.

PS
Beriem to ste sa pokúšali inštalovať bez výberu možnosť Načítať ovládač, pretože Vista má spoustu vstavaný SATA ovládače .... Urobil som teda nie sú potrebné žiadne z oboch mojich posledných boxy alebo môj notebook.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. apríla 2008, 08:34
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Máte disketovú mechaniku na tomto systéme? alebo môžete háčika jedného dočasne? ... Ak áno, skúste uvedenie ovládače na diskete.

Ak nie, môžete ľahšie používať vlite a vytvorenie integrovaného Vista disk s vodiči slipstreamed.
Inštalačný program je dosť dobrý, aby mi používať CD / DVD mechaniky CD, aby sa vodiči na to.

Problém je v tom, že keď som to tak, že program prehľadá disk pre vhodné pohony a vracia a hovorí, že nenašiel žiadne.

Snažil som sa na DVD, ktoré som urobil já obsahujúce disky od Western Digital internetových stránkach, a že to nebude fungovať.

Zkoušel jsem CD, ktoré prišlo s doske a že nefungoval buď.
Old 2. apríla 2008, 08:39
Darcu Skupina

Mám nečtli plný príbeh, ale zaťaženie vodiča nie je nič do činenia s vodiči, aby si s zobrazené oddiely, ktoré ste už dotírat vidieť (já jsem viedol k domnienke)

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.