![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nejsem zábava inštalácii Vista na mojom novom počítači. I ponechávalo žiadne z nastavení BIOSu. Inštalovať program rozpoznaného môj hardware, ale povedal, že je 698,6 GB, ktorý je trochu príliš malý. Došlo k varovania, že povedal: "Tento hardvér počítača nemusia priamo do tohto pevného disku. Uistite sa, že disk je radič je povolená v BIOSu počítača menu". I ignorovať túto správu a som klikol na túto položku v zozname, ktorý ukázal, môj pevný disk. Existuje len málo ikonu tlačidla v spodnej časti okna. Málo sú povolené. Jedna, ktorá je povolená, je ten, ktorý ukázal, že "nové" možnosti. Som klikol na to a chybu objavil: "Nepodarilo sa vytvoriť nový oddiel na vybraných používaných priestor. [Error: 0x80042453]." Takže myslím, "nový" nie je možnosť kliknúť na. Išiel som do nastavenia BIOSu. Tam boli dve veci, všimol som sa zmeniť. Jedným z dôvodov bolo, SATA AHC MODE ktoré som prepne na [AHCI]. Druhý bol "SATA PORT 0-1 Native Mode", ktorý som prepnutý na [Enabled]. Potom som bežal cez Vista Setup znova. Táto doba, kedy som sa dostal ku zobrazenie na môj pevný disk, v zozname je prázdny. Je nepoznal, že som mal aj pevný disk. Možno ju potrebuje vodiča. Mám Západné Digital Kaviár SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / s Pevný disk To je to, čo prichádza od Western Digital WWW: ![]() I prevzali pár zip súbory, ktoré som myslel, bola použiteľná. Ale žiadny z readme súbory uvedené Vista. XP ovládače sú rovnaké ako VISTA? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte HD ovládače nainštalovať Vista.
| |||
| |||
| Citácia:
Tu je to, čo som: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W procesora GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX všetky pevné TorQue Intel Motherboard Corsair 2 GB (2 × 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Západné Digital Kaviár SE16 750GB 3,5 "SATA 3.0Gb / s Pevný disk EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Grafická karta ASUS DVD ± R 20x DVD s LightScribe Black SATA Model DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista Business 64-Bit pre systém stavebného Jednotný DVD Pack Antec Pravda Power Trio TP3-650 650W Napájanie tromi 12V Rails Antec deväťsto Black počítačových prípade bočné panely okien Teraz mám trochu problém s dokončení inštalácie operačného systému. Dostávam sa do bodu, keď inštalácii sa spýta mi tam, kde chcem nainštalovať WINDOWS. Existuje len jedna možnosť, a som rád, že inštalačný program rozpozná to. Já ju vybrať. Potom som vyberte možnosť "Load Driver" a jdu na postup, keď sa inštalačný program hľadá na CD alebo DVD, ktoré mi poskytujú. Já mám tri možnosti. Vista CD intself nemá vodiča. Mám DVD, ktoré som urobil ja, že má disky, ktoré som stiahnuť z webovej stránky Western Digital. To nefunguje. V Vistal inštalačného programu hovorí, že toto DVD neobsahuje správne ovládače. Mám CD dodávané so základnou doskou, ktorá vodiča na to. V dokumentácii, ktorá prichádza s doske hovorí, že som mal najskôr inštaláciu operačného systému, ako som nainštalovať ovládače tak. Ale zkusím to a to nefunguje tak dobre. A tak som uviazol v mieste inštalácie Vista, kde je mi dotazem u vodičov na môj disk a žiadny z CD / DVD 's som sa snažili mať správnou voľbou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte disketovú mechaniku na tomto systéme? alebo môžete háčika jedného dočasne? ... Ak áno, skúste uvedenie ovládače na diskete.
Ak nie, môžete ľahšie používať vlite a vytvorenie integrovaného Vista disk s vodiči slipstreamed. PS Beriem to ste sa pokúšali inštalovať bez výberu možnosť Načítať ovládač, pretože Vista má spoustu vstavaný SATA ovládače .... Urobil som teda nie sú potrebné žiadne z oboch mojich posledných boxy alebo môj notebook. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Problém je v tom, že keď som to tak, že program prehľadá disk pre vhodné pohony a vracia a hovorí, že nenašiel žiadne. Snažil som sa na DVD, ktoré som urobil já obsahujúce disky od Western Digital internetových stránkach, a že to nebude fungovať. Zkoušel jsem CD, ktoré prišlo s doske a že nefungoval buď. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám nečtli plný príbeh, ale zaťaženie vodiča nie je nič do činenia s vodiči, aby si s zobrazené oddiely, ktoré ste už dotírat vidieť (já jsem viedol k domnienke)