![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам не дружењу Виста инсталирате на мом новом рачунару. Нисам додир било које поставке БИОС-а. Инсталације програма препознали мој хардвер, али је рекао да је 698,6 ГБ, који је мало премала. Постојао је упозорење да је рекао: "То је рачунарски хардвер мај не подржава боотинг овом врстом диску. Проверите да ли је диск контролер је укључен у рачунар БИОС мени". Ја игнорише ову поруку и ја кликнуо на ову ставку у списку који је показао мој хард диск. Има малу икону дугмета на дну прозора. Мало су омогућена. Један да је омогућен један је показао да је "нови" опцију. Ја кликнуо на грешку и да се појавио: "Није се могла створити нову партицију на изабране користи простор. [Грешка: 0кс80042453]". Па мислим "нови" није опција за кликнути на. И уђе у подешавања БИОС-а. Постојале су две ствари приметио сам да се променити. Један је САТА АХЦ МОДЕ које сам пребацио на [АХЦИ]. Други је био "ЛУКА 0-1 САТА Нативе Моде", за коју сам се пребацили на [омогућене]. Онда сам ишла преко Виста поново. Овај пут, када сам се на екрану за мој хард диск, листе кутија је била празна. Није се признати да сам чак и имао је тврди диск. Можда је потреба возача. Имам Уестерн Дигитал кавијар СЕ16 УД7500ААКС 750ГБ 7200 РПМ 16МБ Цацхе САТА 3.0Гб / с Хард Дриве То је оно што долази на Уестерн Дигитал'с Уеб сајт: ![]() Ја скинути неколико зип датотеке коју сам помислио била је примјењиво. Али ниједан од поменутих информативним податке Видик. КСП дривер су исти као и Виста? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не морате ХД дривер инсталирати Видик.
| |||
| |||
| Куоте:
Ово је оно што сам: Интел Цоре 2 Дуо Е4600 2.4ГХз ЛГА 775 65У Процесор Гигабајт ГА-П35-ДС3Л АТКС Алл Солид кондензатор Интел матичне плоче Гусар 2ГБ (2 кс 1ГБ) ДДР2 1066 (ПЦ2 8500) Дуал Цханнел Кит Десктоп Меморы Уестерн Дигитал кавијар СЕ16 750ГБ 3/5 "САТА 3.0Гб / с Хард Дриве ЕВГА ГеФорце 8800ГТС 320-П2-Н811-АР Видео Цард Асус 20кс ДВД ± Р ДВД бурнер са ЛигхтСцрибе Блацк САТА Модел ДРУ-2014Л1Т Мицрософт Уиндоус Виста Бусинесс 64-битну за Сыстем Буилдерс Сингле Пацк ДВД Антец Труе Поуер Трио ТП3-650 650У Напајање 12В са три шина Антец девет стотина Црно Рачунар случај са Сиде Панел Уиндоу Сада Имам мало проблема завршеног инсталирање оперативног система. И да дође до места где инсталације ме пита где желим да инсталирате Уиндоус. Постоји само једна опција и Драго ми је да је инсталациони програм препознаје га. Ја га изаберете. Тада сам одабрати опцију "Лоад Дривер" и ја ићи у процедуру где се инсталациони програм претражује ЦД или ДВД који сам пружити. Имам три опције. Видик ЦД интселф нема возача. Имам ДВД који сам себе која има погоне да сам скинути са Уестерн Дигитал'с уебсите. Ово не ради. Тхе Вистал инсталациони програм каже да је овај ДВД не садржи исправан управљачки програм. Имам ЦД који сте добили уз матичну плочу која има возача о њој. У документацији коју сте добили уз матичну плочу, каже да се првог инсталирања оперативног система пре него што сам инсталирати дривер Аныуаы. Али ја пробати ово и не раде као добро. И тако сам заглави у тренутку инсталације Виста где је молба мене за дривер за мој хард диск и нико од цд / двд-а сам покушао да има право мотивација. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли флоппы дриве на овај систем? или можеш прикачити један се привремено? ... ако је тако покушати стављањем возача на дискету.
Ако не, ви мај бити лакше коришћење влите и стварању интегрисаног Виста диска са возачима слипстреамед. ПС Ја га имате покушао инсталацију без одабиром опцију Лоад Дривер, као Виста има пуно уграђен САТА драјвера .... тј нисам потребна на једном од недавних кутијама или мој лаптоп. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Проблем је да кад сам то учинила, програм претражује диск за одговарајући дискови и враћа се и каже да га не наћи било који. Покушао сам ДВД који сам направио себи садрже дискови из Уестерн Дигитал веб странице и који нису функционисали. Покушао сам ЦД који сте добили уз матичну плочу, а да није 'посао оба. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам прочитао пуни прича али отпремите управљачки програм није ништа радити са возачима је радити са приказивањем цант партиција коју сте већ видели (ја сам водио веровати)