az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Ben yeni bilgisayarda Vista'yı yüklemek eğlenceli sahip değilim.

Reply

Konu Araçları
Old 1 Nisan 2008, 16:22
Yeni Üye Grubu

Ben yeni bilgisayarda Vista'yı yüklemek eğlenceli sahip değilim.
Herhangi bir BIOS ayarlarını dokunmatik vermedi.
Yükle programına donanım tanınmıyor ama 698,6 GB hangi biraz çok küçük olduğunu söyledi. O dedi, bu sabit diske boot desteklemiyor olabilir bir uyarı, "Bu bilgisayar donanım oldu. Bu disk denetleyicisi bilgisayarınızın BIOS menüsünde etkin olduğundan emin olun.
Ben bu mesajı görmezden ve bu öğeyi bu benim sabit disk gösterdi listede tıkladım. Burada küçük bir ikon düğmelerini pencerenin alt kısmında bulunmaktadır. Az etkindir. Bir etkinleştirilirse bir "yeni" seçeneği gösterilir. Ben ve tıklandığında bir hata çıktı: "Seçilen kullanılan alan üzerine yeni bir bölüm oluşturulamadı. [Hata: 0x80042453]". Ben de "yeni" tıklayın için seçenek değil galiba.
Ben BIOS ayarlarını girdi.
Orda değiştirmek için fark iki şey vardı. Bir SATA AHC MOD Ben hangi açık olduğunu [AHCI]. Diğer "SATA PORT 0-1 Native Mode" Ben hangi açık olduğunu [Enabled].
Sonra Vista Kurulum ile tekrar koştum. Bu kez, ne zaman sabit sürücü için ekran var, liste kutusu boştu. Bu bile bir sabit disk vardı tanımadı.
Belki bir sürücü gerekir.
Bir Batı Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / Sabit Disk var
Bu ne kadar Western Digital web sitesinde gelmektedir:

Ben geçerli sanıyordum birkaç zip dosyaları indirilebilir. Ama Readme hiçbiri Vista bahsedilen dosyaları. Misiniz XP sürücüleri VISTA aynı?
Old 1 Nisan 2008, 17:35
Yönetici Grubu

Sen Vista'yı yüklemek için HD sürücü gerekmez.

Bu büyük olasılıkla bu sürücü düzgün bir BIOS kurulum değildir.

Varsayılan BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Nisan 2008, 00:54
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Sen Vista'yı yüklemek için HD sürücü gerekmez.

Bu büyük olasılıkla bu sürücü düzgün bir BIOS kurulum değildir.

Varsayılan BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Ben varsayılan BIOS ayarları. Ama ben bir değişiklik yaptık. Ben "SATA PORT 0-1 Anadili Modu" için açık olması için [Enabled gereksinim duyuyor].

Burada ne var:
Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz LGA 775 65W İşlemci
GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX Tüm Katı Kapasitör Intel Anakart
Korsan 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Masaüstü Bellek
Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / Sabit Disk lar
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video Kartı
ASUS 20X DVD ± R DVD yakıcı LightScribe Siyah SATA Modeli ile DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista 64-Sistem Üreticileri Tek Paketi DVD Bit Ekonomi
ANTEC Gerçek Güç Trio TP3-650 650W Güç Kaynağı Üç 12V Rails ile
ANTEC Nine Hundred Siyah Bilgisayar Kılıf Yan Panel Pencere ile

Şimdi işletim sisteminin kurulumu tamamladıktan biraz sorun yaşıyorum. Ben noktası için yükleme nerede WINDOWS yüklemek istiyorsanız bana sorar almak. Yalnızca tek bir seçenek olduğunu ve bu yükleme programı tanıması sevindim. Bunu seçin. Sonra için "Yük Sürücü seçeneği" ve nerede yükleme programı, CD veya DVD aramalarda bir işlem için ben sağlamak gidin. Üç seçeneğiniz var. Vista CD intself sürücü yok. Ben bir DVD o sürücüler bu Western Digital web sitesinde indirdiğiniz kendimi sahiptir yaptığınız var. Bu eser değildir. Bu Vistal yükleme programı bu DVD, uygun sürücü yok diyor. Ben bir bu sürücüleri olan anakart ile birlikte gelen CD. Bu anakart ile gelen belgelere Önce Zaten sürücüleri yüklemeden önce Sistem İşletim yüklemeniz gerektiğini söylüyor. Ama çalışırsanız bu ve buna da çalışmaz.

Ve bende Vista yükleme olarak noktasında bu sürücüler için sabit disk için beni istiyor ve cd hiçbiri sıkışmış am DVD 'Denedim kadar hakkı var.
Old 2 Nisan 2008, 08:28
Bağış Grubu

Bu sistemde bir disket sürücü var mı? veya geçici bir kanca kadar olabilir? ... Eğer böyle bir disket üzerindeki sürücüleri koyarak deneyin.

, Bunu daha kolay kullanımı bulabilirsiniz Değilse vlite ve sürücüleri ile entegre bir Vista disketi oluşturmak slipstreamed.

PS
Olarak Vista inbuilt SATA sürücüleri .... çok var sana denedi Yük Sürücü için seçenek seçmeden yükleyerek, al Ben de benim son kasa veya dizüstü bilgisayarınızın herhangi bir ihtiyaç değil mi yani.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 2 Nisan 2008, 08:34
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Bu sistemde bir disket sürücü var mı? veya geçici bir kanca kadar olabilir? ... Eğer böyle bir disket üzerindeki sürücüleri koyarak deneyin.

, Bunu daha kolay kullanımı bulabilirsiniz Değilse vlite ve sürücüleri ile entegre bir Vista disketi oluşturmak slipstreamed.
Yükleme programı yeterli bana CD kullanmak için iyi / üzerine sürücüleri içeren bir CD koymak için DVD sürücü.

Sorun şu ki, ben bunu yapmak, program uygun sürücüler için disk tarar ve geri geliyor ve bu herhangi bir bulamadık diyor.

Ben kendimi kimden sürücüleri içeren yapılmış bir DVD denedim Western Digital web sitesi ve işe yaramadı.

Bir CD bu anakart ile birlikte çalıştı ve bu da işe yaramadı.
Old 2 Nisan 2008, 08:39
Bağış Grubu

I yük sürücü o cant bölümlerini gösteren ile ilgili sürücüleri ile ilgili bir şey değil tam hikaye ama okunamıyor zaten (i inanmak) liderliğindeki görmesine

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından