![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben yeni bilgisayarda Vista'yı yüklemek eğlenceli sahip değilim. Herhangi bir BIOS ayarlarını dokunmatik vermedi. Yükle programına donanım tanınmıyor ama 698,6 GB hangi biraz çok küçük olduğunu söyledi. O dedi, bu sabit diske boot desteklemiyor olabilir bir uyarı, "Bu bilgisayar donanım oldu. Bu disk denetleyicisi bilgisayarınızın BIOS menüsünde etkin olduğundan emin olun. Ben bu mesajı görmezden ve bu öğeyi bu benim sabit disk gösterdi listede tıkladım. Burada küçük bir ikon düğmelerini pencerenin alt kısmında bulunmaktadır. Az etkindir. Bir etkinleştirilirse bir "yeni" seçeneği gösterilir. Ben ve tıklandığında bir hata çıktı: "Seçilen kullanılan alan üzerine yeni bir bölüm oluşturulamadı. [Hata: 0x80042453]". Ben de "yeni" tıklayın için seçenek değil galiba. Ben BIOS ayarlarını girdi. Orda değiştirmek için fark iki şey vardı. Bir SATA AHC MOD Ben hangi açık olduğunu [AHCI]. Diğer "SATA PORT 0-1 Native Mode" Ben hangi açık olduğunu [Enabled]. Sonra Vista Kurulum ile tekrar koştum. Bu kez, ne zaman sabit sürücü için ekran var, liste kutusu boştu. Bu bile bir sabit disk vardı tanımadı. Belki bir sürücü gerekir. Bir Batı Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb / Sabit Disk var Bu ne kadar Western Digital web sitesinde gelmektedir: ![]() Ben geçerli sanıyordum birkaç zip dosyaları indirilebilir. Ama Readme hiçbiri Vista bahsedilen dosyaları. Misiniz XP sürücüleri VISTA aynı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen Vista'yı yüklemek için HD sürücü gerekmez.
| |||
| |||
| Alıntı:
Burada ne var: Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz LGA 775 65W İşlemci GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX Tüm Katı Kapasitör Intel Anakart Korsan 2GB (2 x 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Masaüstü Bellek Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3.0Gb / Sabit Disk lar EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR Video Kartı ASUS 20X DVD ± R DVD yakıcı LightScribe Siyah SATA Modeli ile DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-Sistem Üreticileri Tek Paketi DVD Bit Ekonomi ANTEC Gerçek Güç Trio TP3-650 650W Güç Kaynağı Üç 12V Rails ile ANTEC Nine Hundred Siyah Bilgisayar Kılıf Yan Panel Pencere ile Şimdi işletim sisteminin kurulumu tamamladıktan biraz sorun yaşıyorum. Ben noktası için yükleme nerede WINDOWS yüklemek istiyorsanız bana sorar almak. Yalnızca tek bir seçenek olduğunu ve bu yükleme programı tanıması sevindim. Bunu seçin. Sonra için "Yük Sürücü seçeneği" ve nerede yükleme programı, CD veya DVD aramalarda bir işlem için ben sağlamak gidin. Üç seçeneğiniz var. Vista CD intself sürücü yok. Ben bir DVD o sürücüler bu Western Digital web sitesinde indirdiğiniz kendimi sahiptir yaptığınız var. Bu eser değildir. Bu Vistal yükleme programı bu DVD, uygun sürücü yok diyor. Ben bir bu sürücüleri olan anakart ile birlikte gelen CD. Bu anakart ile gelen belgelere Önce Zaten sürücüleri yüklemeden önce Sistem İşletim yüklemeniz gerektiğini söylüyor. Ama çalışırsanız bu ve buna da çalışmaz. Ve bende Vista yükleme olarak noktasında bu sürücüler için sabit disk için beni istiyor ve cd hiçbiri sıkışmış am DVD 'Denedim kadar hakkı var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sistemde bir disket sürücü var mı? veya geçici bir kanca kadar olabilir? ... Eğer böyle bir disket üzerindeki sürücüleri koyarak deneyin.
, Bunu daha kolay kullanımı bulabilirsiniz Değilse vlite ve sürücüleri ile entegre bir Vista disketi oluşturmak slipstreamed. PS Olarak Vista inbuilt SATA sürücüleri .... çok var sana denedi Yük Sürücü için seçenek seçmeden yükleyerek, al Ben de benim son kasa veya dizüstü bilgisayarınızın herhangi bir ihtiyaç değil mi yani. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sorun şu ki, ben bunu yapmak, program uygun sürücüler için disk tarar ve geri geliyor ve bu herhangi bir bulamadık diyor. Ben kendimi kimden sürücüleri içeren yapılmış bir DVD denedim Western Digital web sitesi ve işe yaramadı. Bir CD bu anakart ile birlikte çalıştı ve bu da işe yaramadı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I yük sürücü o cant bölümlerini gösteren ile ilgili sürücüleri ile ilgili bir şey değil tam hikaye ama okunamıyor zaten (i inanmak) liderliğindeki görmesine