менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер.

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 квітня 2008, 16:22
Нові члени групи

Default Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер.

Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер.
Я не торкнутися будь-якого з параметрів BIOS.
Програма установки визнав мого обладнання, але сказав, що це 698,6 Гб яка надто мала. Був попередження, які говорили: "Hardware цього комп'ютера не підтримує завантаження з цього диску. Переконайтеся, що контролер диска включений в меню BIOS комп'ютера".
Я проігнорував дане повідомлення, і я натиснув на цей пункт в список показав, що мій жорсткий диск. Є маленький значок кнопками в нижній частині вікна. Трохи включений. Один з них включений, що є одним показав, що опція "новий". Я натиснув на що і з'явилася помилка: "Помилка при створенні нового розділу на вибраному використовувати простір. [Error: 0x80042453]". Так що я думаю "нових" не можливість натиснути на кнопку.
Я пішов в настройках BIOS.
Були дві речі, які я помітив змінити. Один SATA AHC режим, який я переключився на [AHCI]. Інший був "SATA Port 0-1 власному режимі", які я включив у [Disabled].
Тоді я побіг через Vista установки. Це час, коли я потрапив на дисплей для жорсткого диска, список ящик був порожній. Вона не визнає, що я навіть мав жорсткий диск.
Може бути, це потрібно водію.
Я Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска
Це те, що з'являється на веб-сайті Western Digital's:

Я завантажив декілька файлів, Zip, що я думав, що це доречно. Але жодна зі згаданих файлах README Vista. Є XP драйвери таким же, як VISTA?
Old 1 квітня 2008, 17:35
Адміністратор групи

Вам не потрібно HD установки драйверів Vista.

Це цілком ймовірно, що на диску немає правильної установки в BIOS.

Спробуйте скинути налаштування BIOS за замовчуванням.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 2 квітня 2008, 00:54
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Вам не потрібно HD установки драйверів Vista.

Це цілком ймовірно, що на диску немає правильної установки в BIOS.

Спробуйте скинути налаштування BIOS за замовчуванням.
Я встановити налаштування BIOS за замовчуванням. Та я зробив одну зміну. Я думаю, що "SATA Port 0-1 основного режиму повинен бути включений в [Disabled].

Ось що у мене є:
Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W процесор
GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX твердотільними конденсаторами Материнська плата Intel
CORSAIR 2GB (2 X 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit пам'яті Desktop
Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска
EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR відеокарт
ASUS 20X DVD ± R DVD Burner з LightScribe BLACK SATA модель DRW-2014L1T
Microsoft Windows Vista 64-Bit Бізнес для системних інтеграторів Single Pack DVD
Antec True Power Trio TP3-650 650W Power Supply 12V з трьома Rails
Antec Nine Hundred Чорний Computer Case З боковим панелі вікна

Тепер я з маленькою проблемою завершення установки операційної системи. Я отримую до точки, де установка запитує мене, де я хочу встановити вікна. Існує тільки один варіант, і я радий, що програма установки розпізнає його. Я його вибору. Потім вибрати опцію "Завантажити драйвери", і я йду до процедури установки, де програма шукає компакт-дисків або DVD, що я надам. У мене є три опції. Intself Vista КР не водія. У мене є DVD, які я зробив собі, що з дисками, які я скачав з сайту західних Digital. Це не працює. Програма VISTAL установці говорить, що цей DVD не містить відповідний драйвер. Маю CD, що додається до материнської плати, яка має драйвери на ньому. Документацію, яка поставляється разом з материнською платою говорить, що я повинен спочатку встановити операційну систему перед установкою драйверів в будь-якому випадку. Але я намагаюся цього, і це не працює, як добре.

І ось я застряг в тому місці установки Vista, де вона просить мене драйвери для жорсткого диска і ні один з CD / DVD 'Ю Я намагався мати правильні.
Old 2 квітня 2008, 08:28
Донор групи

У вас є дисковод на цю систему? або ви можете одним гачком на тимчасовій? ... У цьому випадку спробуйте поставити драйвери на дискету.

Якщо ні, вам буде простіше використовувати vlite і створення комплексних диска Vista з драйверами доданого.

PS
Я вважаю, що ви намагалися установкою без вибору можливість завантаження драйверів, а Vista має багато вбудованих драйверів SATA .... тобто мені не потрібно було ні на одному з моїх недавніх ящиках або мого ноутбука.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 квітня 2008, 08:34
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
У вас є дисковод на цю систему? або ви можете одним гачком на тимчасовій? ... У цьому випадку спробуйте поставити драйвери на дискету.

Якщо ні, вам буде простіше використовувати vlite і створення комплексних диска Vista з драйверами доданого.
Встановлення програми досить добре, щоб Дозвольте мені використовувати CD / DVD дисків, щоб покласти компакт-диск з драйверами на ньому.

Проблема в тому, що, коли я роблю це, програма сканує диск на наявність відповідних приводів і повертається і каже, що він не знайшов.

Я спробував DVD, який я зробив собі містить диски від Western Digital, і що сайт не працював.

Я спробував CD, що додається до материнської плати, і що не вийшло.
Old 2 квітня 2008, 08:39
Донор групи

Я не читав історію повної навантаженням, але водій не нічого спільного з драйверами їй робити з розділами показуючи, що ви нахиляє побачити вже (я привів вірити)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? Theresonly1 Операційні системи Windows 3 25 травня 2009 08:58
Проблеми установки Vista 64 Bit Rapolyne Операційні системи Windows 6 4 листопада 2008 12:06
Допомога установка завантажувача Vista Cew27 Операційні системи Windows 7 23 квітня 2008 01:58
XP на Vista без установки max11 Операційні системи Windows 2 7 квітня 2008 15:59
Повторна інсталяція Windows Vista Агон Операційні системи Windows 17 16 серпня 2007 16:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.