![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер. Я не торкнутися будь-якого з параметрів BIOS. Програма установки визнав мого обладнання, але сказав, що це 698,6 Гб яка надто мала. Був попередження, які говорили: "Hardware цього комп'ютера не підтримує завантаження з цього диску. Переконайтеся, що контролер диска включений в меню BIOS комп'ютера". Я проігнорував дане повідомлення, і я натиснув на цей пункт в список показав, що мій жорсткий диск. Є маленький значок кнопками в нижній частині вікна. Трохи включений. Один з них включений, що є одним показав, що опція "новий". Я натиснув на що і з'явилася помилка: "Помилка при створенні нового розділу на вибраному використовувати простір. [Error: 0x80042453]". Так що я думаю "нових" не можливість натиснути на кнопку. Я пішов в настройках BIOS. Були дві речі, які я помітив змінити. Один SATA AHC режим, який я переключився на [AHCI]. Інший був "SATA Port 0-1 власному режимі", які я включив у [Disabled]. Тоді я побіг через Vista установки. Це час, коли я потрапив на дисплей для жорсткого диска, список ящик був порожній. Вона не визнає, що я навіть мав жорсткий диск. Може бути, це потрібно водію. Я Western Digital Caviar SE16 WD7500AAKS 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска Це те, що з'являється на веб-сайті Western Digital's: ![]() Я завантажив декілька файлів, Zip, що я думав, що це доречно. Але жодна зі згаданих файлах README Vista. Є XP драйвери таким же, як VISTA? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам не потрібно HD установки драйверів Vista.
| |||
| |||
| Цитата:
Ось що у мене є: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz LGA 775 65W процесор GIGABYTE GA-P35-DS3L ATX твердотільними конденсаторами Материнська плата Intel CORSAIR 2GB (2 X 1GB) DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit пам'яті Desktop Western Digital Caviar SE16 750GB 3.5 "SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска EVGA GeForce 8800GTS 320-P2-N811-AR відеокарт ASUS 20X DVD ± R DVD Burner з LightScribe BLACK SATA модель DRW-2014L1T Microsoft Windows Vista 64-Bit Бізнес для системних інтеграторів Single Pack DVD Antec True Power Trio TP3-650 650W Power Supply 12V з трьома Rails Antec Nine Hundred Чорний Computer Case З боковим панелі вікна Тепер я з маленькою проблемою завершення установки операційної системи. Я отримую до точки, де установка запитує мене, де я хочу встановити вікна. Існує тільки один варіант, і я радий, що програма установки розпізнає його. Я його вибору. Потім вибрати опцію "Завантажити драйвери", і я йду до процедури установки, де програма шукає компакт-дисків або DVD, що я надам. У мене є три опції. Intself Vista КР не водія. У мене є DVD, які я зробив собі, що з дисками, які я скачав з сайту західних Digital. Це не працює. Програма VISTAL установці говорить, що цей DVD не містить відповідний драйвер. Маю CD, що додається до материнської плати, яка має драйвери на ньому. Документацію, яка поставляється разом з материнською платою говорить, що я повинен спочатку встановити операційну систему перед установкою драйверів в будь-якому випадку. Але я намагаюся цього, і це не працює, як добре. І ось я застряг в тому місці установки Vista, де вона просить мене драйвери для жорсткого диска і ні один з CD / DVD 'Ю Я намагався мати правильні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є дисковод на цю систему? або ви можете одним гачком на тимчасовій? ... У цьому випадку спробуйте поставити драйвери на дискету.
Якщо ні, вам буде простіше використовувати vlite і створення комплексних диска Vista з драйверами доданого. PS Я вважаю, що ви намагалися установкою без вибору можливість завантаження драйверів, а Vista має багато вбудованих драйверів SATA .... тобто мені не потрібно було ні на одному з моїх недавніх ящиках або мого ноутбука. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Проблема в тому, що, коли я роблю це, програма сканує диск на наявність відповідних приводів і повертається і каже, що він не знайшов. Я спробував DVD, який я зробив собі містить диски від Western Digital, і що сайт не працював. Я спробував CD, що додається до материнської плати, і що не вийшло. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не читав історію повної навантаженням, але водій не нічого спільного з драйверами їй робити з розділами показуючи, що ви нахиляє побачити вже (я привів вірити)
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Проблеми установки Vista 64 Bit | Rapolyne | Операційні системи Windows | 6 | 4 листопада 2008 12:06 |
| Допомога установка завантажувача Vista | Cew27 | Операційні системи Windows | 7 | 23 квітня 2008 01:58 |
| XP на Vista без установки | max11 | Операційні системи Windows | 2 | 7 квітня 2008 15:59 |
| Повторна інсталяція Windows Vista | Агон | Операційні системи Windows | 17 | 16 серпня 2007 16:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |