menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy

Reply

Thread Nástroje
Old 10 leden 2008, 11:33
Nový člen skupiny

Default I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy

Můj počítač je tak neuspořádaný ... Já opravdu potřeba, aby někdo vylil nějaké naději ..

Podstatě problému se, že je právě teď --

1. Načte do XP ložné obrazovce, jde se přihlásit, i přihlásit se můj účet správce a pak říká "přihláąení ji" - 2 sekundy později se říká "odhlašování". Takže v podstatě žádný, pokud se dostane jen přihlášení a odhlášení ihned. A já jsem se pokusil to všechno moje účty.

2. Nemůžu se dostat do nouzového režimu, pouze je bere na F2 a F12 a jsou dobré pouze pro BIOS a Zavádecí možnosti.

3. Moje CD disky nejsou boot od spuštění ... tak i nelze nainstalovat XP Disc o to, aby znovu všechno.

Jsem se pokusil v BIOSu, aby to boot z disku ... ale nebude to z nějakého důvodu: S

Existuje nějaký způsob, jak můžu nainstalovat XP a overite všechno zachránit svůj počítač. Nebo je tam naprosto nic nemůžu dělat to opravit sám?

Můj počítač je DELL.
Old 10 leden 2008, 14:04
Moderátor skupiny

Default I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy

Zdá se, že spousta problémů.

Za prvé, já nerozumím, proč nouzovém režimu nebude fungovat.

Pro Dell je F8. Jakmile se dáte do počítače klepnutím na klávesu F8 nepřetržitě.

Pokud toto nefunguje, zkuste jinou klávesnici. To může pomoci. Pokud si jej můžete získat, jít do nouzového režimu a pak zkuste právě přihlášení s uživatelským jménem 'správce' a žádné heslo. Pokud to nefunguje, zkuste váš normální účet.

Ty jsou ještě asi budeme muset přeinstalovat systém Windows i když. Můžete mi vysvětlit, o něco více o není schopen zavést systém z CD. Je první možnost, určitě boot CD? Bylo to, že disk pracuje dříve?

Doufám, že budu schopen vám pomoci jakési to.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
DR HQ a lokality s AD přihlášení viperdude Operační systémy Windows 0 21. května 2009 20:02
Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? redden137 Obecné Hardware Chat 20 13. Březen 2009 14:41
Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o ARMIGO PC a herní konzole 28 11. Září 2008 15:10
Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? SophieCella Obecné Software Chat 18 15 června 2008 04:59
Adultsingles365 - Přihlásit ShazJ Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 30. srpna 2007 08:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.