![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač je tak neuspořádaný ... Já opravdu potřeba, aby někdo vylil nějaké naději .. Podstatě problému se, že je právě teď -- 1. Načte do XP ložné obrazovce, jde se přihlásit, i přihlásit se můj účet správce a pak říká "přihláąení ji" - 2 sekundy později se říká "odhlašování". Takže v podstatě žádný, pokud se dostane jen přihlášení a odhlášení ihned. A já jsem se pokusil to všechno moje účty. 2. Nemůžu se dostat do nouzového režimu, pouze je bere na F2 a F12 a jsou dobré pouze pro BIOS a Zavádecí možnosti. 3. Moje CD disky nejsou boot od spuštění ... tak i nelze nainstalovat XP Disc o to, aby znovu všechno. Jsem se pokusil v BIOSu, aby to boot z disku ... ale nebude to z nějakého důvodu: S Existuje nějaký způsob, jak můžu nainstalovat XP a overite všechno zachránit svůj počítač. Nebo je tam naprosto nic nemůžu dělat to opravit sám? Můj počítač je DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdá se, že spousta problémů. Za prvé, já nerozumím, proč nouzovém režimu nebude fungovat. Pro Dell je F8. Jakmile se dáte do počítače klepnutím na klávesu F8 nepřetržitě. Pokud toto nefunguje, zkuste jinou klávesnici. To může pomoci. Pokud si jej můžete získat, jít do nouzového režimu a pak zkuste právě přihlášení s uživatelským jménem 'správce' a žádné heslo. Pokud to nefunguje, zkuste váš normální účet. Ty jsou ještě asi budeme muset přeinstalovat systém Windows i když. Můžete mi vysvětlit, o něco více o není schopen zavést systém z CD. Je první možnost, určitě boot CD? Bylo to, že disk pracuje dříve? Doufám, že budu schopen vám pomoci jakési to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| DR HQ a lokality s AD přihlášení | viperdude | Operační systémy Windows | 0 | 21. května 2009 20:02 |
| Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? | redden137 | Obecné Hardware Chat | 20 | 13. Březen 2009 14:41 |
| Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o | ARMIGO | PC a herní konzole | 28 | 11. Září 2008 15:10 |
| Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? | SophieCella | Obecné Software Chat | 18 | 15 června 2008 04:59 |
| Adultsingles365 - Přihlásit | ShazJ | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 30. srpna 2007 08:34 |
| Thread Nástroje | |
| |