μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ ... (Χείριστες Πρόβλημα Ποτέ)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Γενάρη 2008, 11:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Ο υπολογιστής μου είναι τόσο θάλασσα ... Πραγματικά, πρέπει κάποιος να ρίξει κάποιες ελπίδες ..

Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι τώρα --

1. Είναι φορτία μέχρι XP οθόνη φόρτωσης, πηγαίνει για να συνδεθείτε, θ login με admin λογαριασμό μου και στη συνέχεια λέει "loggin αυτό" - 2 δευτερόλεπτα αργότερα λέει "αποσύνδεση". Επομένως, ουσιαστικά δεν αντλεί όπου, ακριβώς σε κορμούς και αποσυνδέεται αμέσως. Και έχω δοκιμάσει όλα αυτά θα μου λογαριασμούς.

2. Δεν μπορώ να το safe mode, το μόνο κατανοεί F2 και F12 και είναι μόνο καλό για BIOS και επιλογών εκκίνησης.

3. My μονάδες CD δεν εκκίνησης από την εκκίνηση ... έτσι δεν μπορώ να εγκαταστήσετε XP δίσκος για να ξαναχτίσουν τα πάντα.

Έχω δοκιμάσει στο bios για να γίνει εκκίνηση από το δίσκο ... αλλά δεν θα το κάνω για κάποιο λόγο: S

Υπάρχει οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορώ να εγκαταστήσετε XP και overite τα πάντα για να σώσει τον υπολογιστή μου. Ή μήπως υπάρχει absolutly τίποτα δεν μπορώ να κάνω τώρα για να το φτιάξω εγώ;

Ο υπολογιστής μου είναι DELL.
Old 10 Γενάρη 2008, 14:04
Συντονιστής Ομάδας

Φαίνεται να υπάρχει πολλά προβλήματα.

Πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί ασφαλή λειτουργία δεν θα λειτουργήσει.

Για την Dell, είναι F8. Μόλις ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή για τη βρύση το πλήκτρο F8 συνεχώς.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ένα άλλο πληκτρολόγιο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει. Αν μπορείτε να βρείτε, να οδηγήσει στην ασφαλή λειτουργία τότε απλά δοκιμάστε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη "Διαχειριστής" και δεν τον κωδικό πρόσβασης. Αν αυτό δεν πετύχει δοκιμάστε το κανονικό λογαριασμό.

Θα εξακολουθούν να είναι μάλλον θα χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα Windows, όμως. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περισσότερα για να μην είναι σε θέση να ξεκινήσουν από ένα CD. Είναι η πρώτη επιλογή εκκίνησης οριστικά τη μονάδα CD; Ήταν εργασίας πριν από την οδήγηση;

Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι σε θέση να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε αυτό.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.