![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου είναι τόσο θάλασσα ... Πραγματικά, πρέπει κάποιος να ρίξει κάποιες ελπίδες .. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι τώρα -- 1. Είναι φορτία μέχρι XP οθόνη φόρτωσης, πηγαίνει για να συνδεθείτε, θ login με admin λογαριασμό μου και στη συνέχεια λέει "loggin αυτό" - 2 δευτερόλεπτα αργότερα λέει "αποσύνδεση". Επομένως, ουσιαστικά δεν αντλεί όπου, ακριβώς σε κορμούς και αποσυνδέεται αμέσως. Και έχω δοκιμάσει όλα αυτά θα μου λογαριασμούς. 2. Δεν μπορώ να το safe mode, το μόνο κατανοεί F2 και F12 και είναι μόνο καλό για BIOS και επιλογών εκκίνησης. 3. My μονάδες CD δεν εκκίνησης από την εκκίνηση ... έτσι δεν μπορώ να εγκαταστήσετε XP δίσκος για να ξαναχτίσουν τα πάντα. Έχω δοκιμάσει στο bios για να γίνει εκκίνηση από το δίσκο ... αλλά δεν θα το κάνω για κάποιο λόγο: S Υπάρχει οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορώ να εγκαταστήσετε XP και overite τα πάντα για να σώσει τον υπολογιστή μου. Ή μήπως υπάρχει absolutly τίποτα δεν μπορώ να κάνω τώρα για να το φτιάξω εγώ; Ο υπολογιστής μου είναι DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται να υπάρχει πολλά προβλήματα. Πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί ασφαλή λειτουργία δεν θα λειτουργήσει. Για την Dell, είναι F8. Μόλις ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή για τη βρύση το πλήκτρο F8 συνεχώς. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ένα άλλο πληκτρολόγιο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει. Αν μπορείτε να βρείτε, να οδηγήσει στην ασφαλή λειτουργία τότε απλά δοκιμάστε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη "Διαχειριστής" και δεν τον κωδικό πρόσβασης. Αν αυτό δεν πετύχει δοκιμάστε το κανονικό λογαριασμό. Θα εξακολουθούν να είναι μάλλον θα χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα Windows, όμως. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περισσότερα για να μην είναι σε θέση να ξεκινήσουν από ένα CD. Είναι η πρώτη επιλογή εκκίνησης οριστικά τη μονάδα CD; Ήταν εργασίας πριν από την οδήγηση; Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι σε θέση να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε αυτό.