![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo je tako messed up ... JA stvarno potreba netko prolio neke nade .. Uglavnom je problem s njom je sada -- 1. It loads up XP loading ekran, ide na login, ja sa svojim login admin račun i onda kaže "loggin ga" - 2 sekunde kasnije on kaže "prijavom isključeno". Tako se u osnovi ne dobije gdje, samo trupce i trupce off odmah. I Ive 'pokušao to će sve moje račune. 2. Ne mogu pristupiti sigurnom načinu rada, razumije ga samo F2 i F12 i oni su dobri samo za BIOS i boot opcije. 3. Moj CD pogoni ne čizma from start up ... ovako ne mogu instalirati XP Disk na nju kako bi se obnoviti sve. Ive 'pokušao u bios da bi to čizma from disk ... ali to neće učiniti zbog nekog razloga: S Ima li bilo koji drugi način ne mogu instalirati XP i overite sve da ste moj računalo. Ili je tamo absolutly ništa ne mogu učiniti da se riješi sada sam? Moj računalo je Dell. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima činiti se biti puno problema. Prvo, ja ne razumijem zašto Safe Mode neće funkcionirati. Za Dell je F8. Čim uključite računalo točeno tipku F8 kontinuirano. Ako se to ne radi, probajte drugu tipkovnicu. To svibanj pomoć. Ako možete, preuzmite ga da ide u safe modu onda pokušajte samo prijavite se sa korisničkim imenom 'Administrator' i bez lozinke. Ako se to ne radi, pokušajte vaš normalan račun. Vi ste još uvijek vjerojatno će trebati reinstalirati Windows ipak. Možete li mi objasniti malo više o tome ne bude u mogućnosti to čizma from CD. Je prva boot opcija definitivno CD? Bio je da pogon koji rade prije? Nadam se da ću biti u mogućnosti da Vam pomoći sortirati ovo.