kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever)

Reply

Téma eszközök
Old Január 10, 2008, 11:33
Új tag Csoport

Default I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever)

A számítógép olyan hírnök megjelöl ... Tényleg szükség van valakire, aki azonban némi reményt ..

Alapvetően az a gond, hogy most --

1. Ez a terhelés XP loading képernyő, megy a bejelentkezés, I. login az én admin majd azt mondja: "loggin meg" - 2 másodperccel később azt mondja, "Kijelentkezés." Tehát alapvetően nem lesz, ha csak bejelentkezik, és rögtön kijelentkezik. Próbáltam ezt minden számlákat.

2. Nem biztonságos hozzáférési módot, csak megérti, F2, F12, és csak jó BIOS-t és a Boot lehetőséget.

3. Saját CD-meghajtó nem indítani induló ... így nem tudom telepíteni XP Disc rá rebuild mindent.

Én már próbáltam a BIOS-ban, hogy a boot lemezt ... de azt nem, hogy valami miatt: S

Van-e bármilyen más módon tudom telepíteni XP és overite mindent menteni számítógépre. Vagy ott van absolutly sem tudok csinálni, hogy meg magam?

Saját számítógép Dell.
Old Január 10, 2008, 14:04
Moderátor Csoport

Default I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever)

Úgy tűnik, hogy sok probléma.

Először is, nem értem miért csökkentett módban nem fog működni.

A Dell, az F8. Amint viszont a PC-on csap le az F8 billentyűt folyamatosan.

Ha ez nem megy, próbáld ki egy másik billentyűzetet. Ez segíthet. Ha nem értem, hogy biztonságos módban próbáld csak belép a username 'Adminisztrátor', és nincs jelszó. Ha ez nem működik, próbálja meg a rendes számla.

Ön még talán lesz szüksége, hogy újra a Windows is. Meg tudod magyarázni, egy kicsit többet arról nem tudja elindítani a CD-t. Az első boot opciót feltétlenül a CD? Volt, hogy a meghajtó dolgozik már?

Remélhetőleg tudok majd segíteni sort erre.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Székhelyen és DR területek AD login viperdude A Windows operációs rendszerek 0 21. május 2009 20:02
Mi a legrosszabb Pc Have You Ever Owned? redden137 Általános fémáru Chat 20 13. március 2009 14:41
Legrosszabb játék, amit valaha hallottam ARMIGO PC és konzol játékok 28 11 Sep 2008 15:10
A legrosszabb dolog, hogy lassítják a rendszert az Ön véleménye? SophieCella General Chat szoftver 18 15. június 2008 04:59
Adultsingles365 - Bejelentkezés ShazJ Web böngésző és FTP Clients 3 30. augusztus 2007 08:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.