![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép olyan hírnök megjelöl ... Tényleg szükség van valakire, aki azonban némi reményt .. Alapvetően az a gond, hogy most -- 1. Ez a terhelés XP loading képernyő, megy a bejelentkezés, I. login az én admin majd azt mondja: "loggin meg" - 2 másodperccel később azt mondja, "Kijelentkezés." Tehát alapvetően nem lesz, ha csak bejelentkezik, és rögtön kijelentkezik. Próbáltam ezt minden számlákat. 2. Nem biztonságos hozzáférési módot, csak megérti, F2, F12, és csak jó BIOS-t és a Boot lehetőséget. 3. Saját CD-meghajtó nem indítani induló ... így nem tudom telepíteni XP Disc rá rebuild mindent. Én már próbáltam a BIOS-ban, hogy a boot lemezt ... de azt nem, hogy valami miatt: S Van-e bármilyen más módon tudom telepíteni XP és overite mindent menteni számítógépre. Vagy ott van absolutly sem tudok csinálni, hogy meg magam? Saját számítógép Dell. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy tűnik, hogy sok probléma. Először is, nem értem miért csökkentett módban nem fog működni. A Dell, az F8. Amint viszont a PC-on csap le az F8 billentyűt folyamatosan. Ha ez nem megy, próbáld ki egy másik billentyűzetet. Ez segíthet. Ha nem értem, hogy biztonságos módban próbáld csak belép a username 'Adminisztrátor', és nincs jelszó. Ha ez nem működik, próbálja meg a rendes számla. Ön még talán lesz szüksége, hogy újra a Windows is. Meg tudod magyarázni, egy kicsit többet arról nem tudja elindítani a CD-t. Az első boot opciót feltétlenül a CD? Volt, hogy a meghajtó dolgozik már? Remélhetőleg tudok majd segíteni sort erre.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Székhelyen és DR területek AD login | viperdude | A Windows operációs rendszerek | 0 | 21. május 2009 20:02 |
| Mi a legrosszabb Pc Have You Ever Owned? | redden137 | Általános fémáru Chat | 20 | 13. március 2009 14:41 |
| Legrosszabb játék, amit valaha hallottam | ARMIGO | PC és konzol játékok | 28 | 11 Sep 2008 15:10 |
| A legrosszabb dolog, hogy lassítják a rendszert az Ön véleménye? | SophieCella | General Chat szoftver | 18 | 15. június 2008 04:59 |
| Adultsingles365 - Bejelentkezés | ShazJ | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 30. augusztus 2007 08:34 |
| Téma eszközök | |
| |