![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי כל כך messed up ... אני באמת צריך שמישהו לשפוך קצת תקווה .. בעצם הבעיה עם זה עכשיו -- 1. זה המון למעלה XP טוען המסך, הולך להתחבר, אני התחברות עם מנהל החשבון שלי ואז זה אומר "זה loggin" - 2 שניות לאחר מכן היא אומרת "בכניסה off". אז זה בעצם לא נעשה בו, רק יומני ואילו יוצא מהמערכת מיד. כמו כן ניסיתי זה יהיה כל החשבונות שלי. 2. אני לא יכול להיכנס למצב בטוח, הוא רק מבין על F2 ו F12 והם רק טוב עבור ה-BIOS ואת אפשרויות האתחול. 3. כונני CD שלי לא אתחול מ לקפוץ ... ולכן אני לא יכול להתקין XP על דיסק בו כדי לבנות מחדש את הכל. ניסיתי ב-BIOS כדי להפוך אותו דיסק אתחול מ ... אבל היא לא עושה זאת מסיבה מסוימת: S האם יש דרך אחרת אני יכול להתקין XP ו overite הכל כדי לשמור על המחשב שלי. או האם יש absolutly שום דבר שאני יכול לעשות עכשיו כדי לתקן את זה בעצמי? המחשב שלי הוא DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה שיש הרבה בעיות. ראשית, אני לא מבין למה במצב בטוח לא יעבוד. במקרה של Dell, היא על F8. מיד עם הפעלת המחשב, מוכן ומזומן על F8 ברציפות. אם זה לא עובד, נסה מקלדת אחרת. זה עשוי לעזור. אם אתה יכול לקבל את זה להיכנס במצב בטוח ולאחר מכן נסה להיכנס רק עם שם המשתמש 'מנהל', אין סיסמה. אם זה לא עובד נסה את חשבון רגיל. אתה עדיין הולך כנראה צריך להתקין מחדש את Windows בכל זאת. האם אתה יכול להסביר קצת יותר בנושא כדי לא להיות מסוגל אתחול מתקליטור. הוא הראשון בהחלט אפשרות אתחול מכונן התקליטורים? זה היה לפני הכונן עובד? אני מקווה שאני יוכל לעזור לך למיין את זה.