mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever)

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 10, 2008, 11:33
Naujas Narys

Default Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever)

Mano kompiuteris yra toks messed up ... I really need someone mesti šiek tiek vilties ..

Iš esmės su jo problema yra dabar --

1. Jis krovinius iki XP pakrovimo ekranas, eina prisijungti, I prisijungęs su savo sąskaitos administratoriaus ir tada jis sako: "loggin ji" - 2 sekundžių, vėliau ji sako "atsijungimo". Taigi iš esmės pasireiškia ne kur tik rąstų ir wyloguje iš karto. Ir bandžiau tai bus visų mano sąskaitų.

2. Negaliu atidaryti imu, jis tik supranta, F2, F12, ir jie yra tik geras BIOS ir boot options.

3. Mano CD diskus ne boot nuo pradžios iki ... Taigi aš negaliu įdiegti XP diską jį atstatyti viską.

I've tried BIOS, kad jį paleisti iš disko ... bet tai ne dėl kokių nors priežasčių: S

Ar yra kokiu nors kitu būdu aš galiu įdiegti XP ir overite viską, kad išsaugoti savo kompiuteryje. Ar vis Absolutly nieko aš galiu padaryti dabar, siekiant ją išspręsti pats?

Mano kompiuteris yra Dell.
Old Sausis 10, 2008, 14:04
Moderatorius Grupė

Default Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever)

Atrodo, kad bus daug problemų.

Pirma, aš nesuprantu, kodėl Safe Mode neveiks.

Dėl Dell, tai F8. Kai tik įjungsite apie vandentiekio F8 nuolat kompiuterio.

Jei tai nepadeda, pabandykite kitą klaviatūrą. Tai gali padėti. Jei galite jį pereiti į safe mode bandyti tiesiog prisijungti su vartotojo vardu "Administrator" ir be slaptažodžio. Jei tai nepadeda, pabandykite savo įprastą sąskaitą.

Jūs vis dar tikriausiai ruošiasi reikia iš naujo įdiegti "Windows nors. Ar galite paaiškinti šiek tiek daugiau apie tai, kad negali paleisti iš kompaktinio disko. Ar neabejotinai pirma Boot CD diske? Buvo, kad vairuoti darbo anksčiau?

Tikiuosi, aš galėsiu jums padėti Rūšiuoti this out.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HQ ir DR svetainėse AD Login viperdude Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 21, 2009 20:02
Kas yra blogiausias Pc kada nors Owned? redden137 General Hardware Chat 20 Kovas 13, 2009 14:41
Blogiausias žaidimas jūs kada nors girdėjote apie ARMIGO PC & konsolės Žaidimai 28 11 rugsėjis 2008 15:10
Blogiausias ką sulėtinti jūsų sistemą savo nuomonę? SophieCella BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 18 Birželis 15, 2008 04:59
Adultsingles365 - Prisijungti ShazJ Naršyklėms & FTP Klientai 3 Rugpjūtis 30, 2007 08:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.