![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris yra toks messed up ... I really need someone mesti šiek tiek vilties .. Iš esmės su jo problema yra dabar -- 1. Jis krovinius iki XP pakrovimo ekranas, eina prisijungti, I prisijungęs su savo sąskaitos administratoriaus ir tada jis sako: "loggin ji" - 2 sekundžių, vėliau ji sako "atsijungimo". Taigi iš esmės pasireiškia ne kur tik rąstų ir wyloguje iš karto. Ir bandžiau tai bus visų mano sąskaitų. 2. Negaliu atidaryti imu, jis tik supranta, F2, F12, ir jie yra tik geras BIOS ir boot options. 3. Mano CD diskus ne boot nuo pradžios iki ... Taigi aš negaliu įdiegti XP diską jį atstatyti viską. I've tried BIOS, kad jį paleisti iš disko ... bet tai ne dėl kokių nors priežasčių: S Ar yra kokiu nors kitu būdu aš galiu įdiegti XP ir overite viską, kad išsaugoti savo kompiuteryje. Ar vis Absolutly nieko aš galiu padaryti dabar, siekiant ją išspręsti pats? Mano kompiuteris yra Dell. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo, kad bus daug problemų. Pirma, aš nesuprantu, kodėl Safe Mode neveiks. Dėl Dell, tai F8. Kai tik įjungsite apie vandentiekio F8 nuolat kompiuterio. Jei tai nepadeda, pabandykite kitą klaviatūrą. Tai gali padėti. Jei galite jį pereiti į safe mode bandyti tiesiog prisijungti su vartotojo vardu "Administrator" ir be slaptažodžio. Jei tai nepadeda, pabandykite savo įprastą sąskaitą. Jūs vis dar tikriausiai ruošiasi reikia iš naujo įdiegti "Windows nors. Ar galite paaiškinti šiek tiek daugiau apie tai, kad negali paleisti iš kompaktinio disko. Ar neabejotinai pirma Boot CD diske? Buvo, kad vairuoti darbo anksčiau? Tikiuosi, aš galėsiu jums padėti Rūšiuoti this out.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HQ ir DR svetainėse AD Login | viperdude | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 21, 2009 20:02 |
| Kas yra blogiausias Pc kada nors Owned? | redden137 | General Hardware Chat | 20 | Kovas 13, 2009 14:41 |
| Blogiausias žaidimas jūs kada nors girdėjote apie | ARMIGO | PC & konsolės Žaidimai | 28 | 11 rugsėjis 2008 15:10 |
| Blogiausias ką sulėtinti jūsų sistemą savo nuomonę? | SophieCella | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 18 | Birželis 15, 2008 04:59 |
| Adultsingles365 - Prisijungti | ShazJ | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Rugpjūtis 30, 2007 08:34 |
| Temos įrankiai | |
| |