![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mans dators ir tik messed up ... Man tiešām ir nepieciešams kāds viesa nelielu cerību .. Būtībā problēma ir pareizi, tagad -- 1. Tā slodze līdz XP iekraušana ekrāna, iet uz login, i login ar manu administratora kontu un tad saka "loggin IT" - 2 sekundes vēlāk tā saka "mežizstrādes off". Tātad tas būtībā nesaņem, ja tikai piesakās un baļķu off uzreiz. Un es esmu mēģinājis tas būs visi mani konti. 2. Es nevaru piekļūt drošajā režīmā, tikai saprot, F2 un F12, un tie ir tikai labi BIOS un Boot options. 3. Mana CD diskiem nav boot no sākuma ... tā i nevar instalēt XP Disc par to, lai atjaunotu visu. I've tried in BIOS, lai padarītu to boot no diska ... bet tas nevar darīt to kāda iemesla dēļ: S Vai jebkurā citā veidā es varu instalēt XP un overite viss, lai saglabātu savu datoru. Vai tur absolutly neko nevaru darīt tagad, lai noteiktu to sev? Mans dators ir Dell. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šķiet, ka daudzas problēmas. Pirmkārt, es nesaprotu, kāpēc Safe Mode nedarbosies. Par Dell ir F8. Tiklīdz ieslēdzat datoru krāna F8 taustiņu nepārtraukti. Ja tas nelīdz, mēģiniet citu klaviatūru. Tas var palīdzēt. Ja jūs varat saņemt to iedziļināties drošais režīms mēģiniet tikko ieiet ar lietotājvārdu "administrators" un nav paroles. Ja tas nelīdz, mēģiniet normālu kontu. Jūs joprojām droši vien vajadzēs pārinstalēt Windows though. Vai jūs varat izskaidrot, mazliet vairāk par to nav iespējams palaist no CD. Vai pirmā boot opcija noteikti CD disku? Bija tas, ka vadīt darba agrāk? Cerams, ka es varētu jums palīdzēt sakārtot šo out.