![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer jest tak messed up ... I really need someone rzucić pewne nadzieje .. W zasadzie problem jest już teraz -- 1. Ładuje się ekran ładowania XP, trafia do logowania i logowania na moje konto administratora i wtedy mówi "loggin to" - 2 sekund później mówi "wylogowania". Więc w zasadzie nie dostaje, gdzie po prostu loguje się i wylogowuje natychmiast. And I've tried to wszystkich moich kont. 2. Nie mogę uzyskać dostępu trybie awaryjnym, to tylko rozumie F2 i F12 i są dobre tylko dla BIOS i opcji rozruchu. 3. Moje napędów CD nie uruchomić z uruchomienia ... więc nie mogę zainstalować XP na dysku to wszystko odbudować. I've tried w BIOS, aby go uruchomić z dysku ... ale nie będzie to zrobić z jakiegoś powodu: S Czy istnieje inny sposób mogę zainstalować XP i overite wszystko, aby uratować mój komputer. Albo istnieje Absolutly nie mogę teraz zrobić to zrobić sam? Mój komputer jest DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje się, że wiele problemów. Po pierwsze, nie rozumiem dlaczego Tryb awaryjny nie działa. Dla firmy Dell jest F8. Jak tylko włączyć komputer w sposób ciągły klawisz F8 ciągły. Jeśli to nie działa, spróbuj innego klawiatury. To może pomóc. Jeśli można go wybrać w trybie awaryjnym spróbuj po prostu zalogować się przy użyciu nazwy użytkownika "Administrator" i hasła. Jeśli to nie zadziała spróbować normalnym koncie. Jesteś prawdopodobnie nadal będzie potrzeba ponownej instalacji systemu Windows though. Czy może Pan wyjaśnić nieco więcej na temat nie jest w stanie uruchomić komputer z dysku CD. Czy na pewno pierwszym uruchomieniu opcji CD-ROM? Czy to dysk pracy wcześniej? Mam nadzieję, że będę w stanie pomóc w tym rodzaju.
![]() |
|
| Zakładki |