![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu este atat de bară ... Chiar am nevoie de cineva care să shed unele sperăm .. Practic problema cu ea este acum -- 1. Se încarcă până XP încărcare ecran, se duce la Login, i de conectare cu meu cont de administrator, apoi se spune "loggin el" - 2 secunde mai târziu, el spune că "log off". Deci, acesta devine, practic, nu în cazul în care, chiar şi în jurnalele de jurnalele off imediat. Şi l-am incercat acest lucru va-mi toate conturile. 2. Nu pot accesa modul de siguranţă, este doar o înţelege F2 şi F12 şi acestea sunt numai bune pentru BIOS-ul şi Boot opţiuni. 3. CD-ul meu nu boot-drive de la început până ... i, astfel, nu se poate instala XP disc pe ea pentru a reconstrui totul. Am încercat în BIOS-ul pentru al face să booteze de pe disc ... dar nu va face-o pentru anumite motive: S Există vreo altă cale i se poate instala XP şi overite totul pentru a salva meu calculator. Sau e acolo, absolutly nimic ce pot face acum pentru a repara singur? Calculatorul meu este DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare că există o mulţime de probleme. În primul rând, nu înţeleg de ce Safe Mode, nu vor funcţiona. Pentru un Dell, este F8. În momentul în care transforma PC-ul pe atingeţi tasta F8 continuu. Dacă aceasta nu funcţionează, încercaţi o altă tastatură. Acest lucru ar putea ajuta. În cazul în care puteţi să-l pentru a intra în modul de siguranţă atunci încercaţi să vă autentificaţi în doar cu numele de utilizator 'Administrator' şi nici o parolă. Dacă nu funcţionează, încercaţi să vă normală cont. Sunteti mai probabil va trebui să reinstalaţi Windows totusi. Poti explica un pic mai multe despre care nu este capabil să booteze de pe CD-ul. Este prima opţiune de boot cu siguranta unitatea de CD? A fost că unitatea de lucru, înainte de? Sperăm că voi fi capabil să vă ajute în acest fel.
![]() |
|
| Marcaje |