![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač je tak neusporiadaný ... Já naozaj potrebné, aby niekto vylil nejaké nádej .. Podstate problému sa, že je práve teraz -- 1. Načte do XP ložnej obrazovke, ide sa prihlásiť, i prihlásiť sa môj účet správcu a potom hovorí "přihláąení ju" - 2 sekundy neskôr sa hovorí "odregistrovanie". Takže v podstate žiadny, ak sa dostane len prihlásenie a odhlásenie ihneď. A ja som sa pokúsil to všetko moje účty. 2. Nemôžem sa dostať do núdzového režimu, iba je berie na F2 a F12 a sú dobré len pre BIOS a Zavádzacia možnosti. 3. Moje CD disky nie sú boot od spustenia ... tak aj nedá nainštalovať XP Disc o to, aby znova všetko. Som sa pokúsil v BIOSu, aby to boot z disku ... ale nebude to z nejakého dôvodu: S Existuje nejaký spôsob, ako môžem nainštalovať XP a overim všetko zachrániť svoj počítač. Alebo je tam absolútne nič nemôžem robiť to opraviť sám? Môj počítač je DELL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdá sa, že veľa problémov. Po prvé, já nerozumím, prečo núdzovom režime nebude fungovať. Pre Dell je F8. Keď sa dáte do počítača kliknutím na kláves F8 nepretržite. Ak toto nefunguje, skúste inú klávesnicu. To môže pomôcť. Ak si ho môžete získať, ísť do núdzového režimu a potom skúste práve prihlásení s užívateľským menom 'správcu' a žiadne heslo. Ak to nefunguje, skúste Váš normálny účet. Tie sú ešte asi budeme musieť preinštalovať systém Windows aj keď. Môžete mi vysvetliť, o niečo viac o nie je schopný zaviesť systém z CD. Je prvá možnosť, určite boot CD? Bolo to, že disk pracuje skôr? Dúfam, že budem schopný vám pomôcť akési to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DR HQ a lokality s AD prihlásení | viperdude | Operačné systémy Windows | 0 | 21. mája 2009 20:02 |
| Čo je najhoršie Pc ste niekedy Unpasteurised? | redden137 | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 13. Marec 2009 14:41 |
| Nejhorší hra, ktorú ste počuli o | ARMIGO | PC a herné konzoly | 28 | 11. September 2008 15:10 |
| Najhoršie veci spomaliť váš systém podľa vášho názoru? | SophieCella | Všeobecné Software Chat | 18 | 15 júna 2008 04:59 |
| Adultsingles365 - Prihlásiť | ShazJ | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 30. augusta 2007 08:34 |
| Thread Tools | |
| |