мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Мар 2008, 11:33
Нови члан групе

Default Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад)

Мој рачунар је тако мессед уп ... ЈА стварно потреба неко пролио неке наде ..

Углавном је проблем са њом је сада --

1. Ит лоадс уп КСП лоадинг екран, иде на логин, ја са својим логин админ налог и онда каже "логгин га" - 2 секунде касније он каже "пријавом искључено". Тако се у основи не добије где, само трупце и трупце офф одмах. И Иве 'суђен то ће све моје рачуне.

2. Не могу приступити безбедном начину рада, разуме га само Ф2 и Ф12 и они су добри само за БИОС и боот опције.

3. Мој ЦД погони не чизма фром старт уп ... овако не могу инсталирати КСП Диск на њу како би се обновити све.

Иве 'суђен у БИОС-да би то чизма из један диск ... али то неће учинити због неког разлога: С

Има ли било који други начин не могу инсталирати КСП и надовери све да сте мој рачунар. Или је тамо абсолутлы ништа не могу учинити да се реши сада сам?

Мој рачунар је Делл.
Old 10. Мар 2008, 14:04
Модератор / ица групе

Default Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад)

Има чинити се да буде пуно проблема.

Прво, ја не разумем зашто Сафе Моде неће функционисати.

За Делл је Ф8. Чим укључите рачунар точено тастер Ф8 континуирано.

Ако се то не ради, пробајте другу тастатуру. То мај помоћ. Ако можете, преузмите га да иде у сафе моду онда покушајте само пријавите се са корисничким именом 'Администратор' и без лозинке. Ако се то не ради, покушајте да ваш нормалан рачун.

Ви сте још увек вероватно ће требати наново Уиндоуси ипак. Можете ли ми објаснити мало више о томе не буде у могућности за чизма из један ЦД. Је прва боот опција дефинитивно ЦД? Био је да погон који раде пре?

Надам се да ћу бити у могућности да Вам помоћи сортирати ово.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц