![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар је тако мессед уп ... ЈА стварно потреба неко пролио неке наде .. Углавном је проблем са њом је сада -- 1. Ит лоадс уп КСП лоадинг екран, иде на логин, ја са својим логин админ налог и онда каже "логгин га" - 2 секунде касније он каже "пријавом искључено". Тако се у основи не добије где, само трупце и трупце офф одмах. И Иве 'суђен то ће све моје рачуне. 2. Не могу приступити безбедном начину рада, разуме га само Ф2 и Ф12 и они су добри само за БИОС и боот опције. 3. Мој ЦД погони не чизма фром старт уп ... овако не могу инсталирати КСП Диск на њу како би се обновити све. Иве 'суђен у БИОС-да би то чизма из један диск ... али то неће учинити због неког разлога: С Има ли било који други начин не могу инсталирати КСП и надовери све да сте мој рачунар. Или је тамо абсолутлы ништа не могу учинити да се реши сада сам? Мој рачунар је Делл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има чинити се да буде пуно проблема. Прво, ја не разумем зашто Сафе Моде неће функционисати. За Делл је Ф8. Чим укључите рачунар точено тастер Ф8 континуирано. Ако се то не ради, пробајте другу тастатуру. То мај помоћ. Ако можете, преузмите га да иде у сафе моду онда покушајте само пријавите се са корисничким именом 'Администратор' и без лозинке. Ако се то не ради, покушајте да ваш нормалан рачун. Ви сте још увек вероватно ће требати наново Уиндоуси ипак. Можете ли ми објаснити мало више о томе не буде у могућности за чизма из један ЦД. Је прва боот опција дефинитивно ЦД? Био је да погон који раде пре? Надам се да ћу бити у могућности да Вам помоћи сортирати ово.