az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

I Can't Giriş ... (Kötü Sorun her)

Reply

Konu Araçları
Old 10 Ocak 2008, 11:33
Yeni Üye Grubu

Default I Can't Giriş ... (Kötü Sorun her)

Benim bilgisayar bu kadar berbat bir ... Ben gerçekten .. biraz umut döken birine ihtiyacım var

Ile Temel sorun şu anda --

1. XP yükleme ekranı onu "loggin bu" - 2 saniye sonra "kapalı giriş söylüyor" diyor Bu yükler, benim yönetici hesabı ile giriş giriş gider ve o zaman. Dolayısıyla bu temelde yok burada, sadece günlükleri ve hemen oturumu kapattığında alır. Ve ben bu denedim tüm hesaplarıma.

2. Ben, sadece F2 ve F12 anlar güvenli modda erişemezsiniz ve sadece BIOS ve Önyükleme seçenekleri için iyidir.

3. CD sürücü başlatmak kadar önyükleme yok ... böylece i her şeyi yeniden inşa etmek için XP Disk yükleyemezsiniz.

Ben BIOS'unda diskten boot yapmayı denedim ... ama bir nedenle yapmayacağım: S

Orda benim bilgisayar kaydetmek için XP ve overite herşeyi yükleyebilirsiniz başka bir yoludur. Veya bu absolutly şey şu anda kendimi tamir etmek için ne yapabilirsiniz?

Benim bilgisayar DELL olduğunu.
Old 10 Ocak 2008, 14:04
Moderatör Grubu

Default I Can't Giriş ... (Kötü Sorun her)

Sorun çok gibi görünüyor.

Birincisi, neden Güvenli Mod çalışmayacaktır anlamıyoruz.

Bir Dell için, F8 olduğunu. Siz sürekli F8 tuşuna dokunun üzerinde PC açın.

Bu işe yaramazsa, başka bir klavye deneyin. Bu yardımcı olabilir. Eğer güvenli mod olarak o zaman ile giriş yapmayı deneyin gitmek bulabilirsiniz kullanıcı adı 'Administrator' ve şifre yok. Bu normal hesap deneyin çalışmaz.

Hala belki ancak Windows yeniden ihtiyacımız olacak. Daha konusunda CD'den boot göre biraz açıklayabilir misiniz. Ilk önyükleme seçeneği kesinlikle CD sürücüsü var mı? Yönlendiriyor önce çalışma oldu mu?

Umarım size bu tür yardımcı olabilir.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından