менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever)

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 січня 2008, 11:33
Нові члени групи

Default Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever)

Мій комп'ютер настільки зіпсовані ... Мені дуже потрібен хтось пролив на деякі надії ..

В основному проблема з нею вже зараз --

1. Він завантажує екран завантаженні XP, йде до Логін, я з моєю Логін обліковий запис адміністратора, а потім він каже: "Логгін It" - через 2 секунди він каже: "виходу з системи". Таким воно в основному не отримує, де всього в журналах і виходить відразу. І я спробував це все мої рахунки.

2. Не можу увійти в безпечному режимі, він розуміє тільки F2 і F12, і вони хороші тільки для BIOS і параметри завантаження.

3. Мої диски CD не завантажується з початку до ... Таким чином, я не можу встановити XP на диск, щоб його відновити все.

Я пробував в BIOS, щоб зробити його завантаження з диска ... але вона не зробить цього з різних причин: S

Чи є які-небудь іншим чином я можу встановити XP і овер все, щоб врятувати мого комп'ютера. Або є Absolutly я нічого не можу зробити зараз, щоб виправити його самостійно?

Мій комп'ютер DELL.
Old 10 січня 2008, 14:04
Модератор групи

Default Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever)

Там, здається, дуже багато проблем.

По-перше, я не розумію, чому в безпечному режимі не буде працювати.

Для Dell це F8. Як тільки ви вмикаєте комп'ютер розливного клавішу F8 безперервно.

Якщо це не спрацює, спробуйте інший клавіатури. Це може допомогти. Якщо ви можете змусити його іти в безпечному режимі, то спробуйте входу в систему з ім'ям користувача "Адміністратор" і без пароля. Якщо це не працює, спробуйте звичайну обліковий запис.

Ви все ще, ймовірно, буде необхідно перевстановити Windows, хоча. Чи можете ви пояснити, трохи більше про неможливість завантажитися з компакт-диска. Є першим варіантом виразно компакт-диска? Було те, що диски робочої раніше?

Сподіваюся, я зможу допомогти Вам розібратися цього.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Штаб-квартири і ділянки з ДР Логін н.е. viperdude Операційні системи Windows 0 21 травня 2009 20:02
Що гірше ПК ви коли-небудь, що належить? redden137 Генеральний обладнання чат 20 13 березня 2009 14:41
Найгірших грі ви коли-небудь чули про ARMIGO PC & консоль Gaming 28 11 вересня 2008 15:10
Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? SophieCella General Software чат 18 15 червня 2008 04:59
Adultsingles365 - Увійти ShazJ Веб-браузери & FTP-клієнти 3 30 серпня 2007 08:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.