![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми помогне с това? Държа го правят, но всичко, което той може да направи, е, покажете ми цветове, но не тапет. Всеки знае какво е и как тя трябва да се определи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive имали този проблем преди се опитваш да зададете тапет от записана картина или от интернет? Аз не биха могли да определят тапети от запаметени снимки и се оказа, че е вирус
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| И двата. Записани и от интернет. Как да се отървем от него? |
|
| |||
| |||
| AV какво имаш и си направил всяко сканиране? лично ID evilfantasy контакт, той е ръка за ръка с вируса на отстраняването
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Symnatec. Добре, аз ще чакам ... |
|
| |||
| |||
| Аз също имам този същия проблем! |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Wallpaper Смяна на софтуер | Paul4763 | Общи Софтуер Чат | 2 | 2-ри Септември 2009 02:52 |
| Wallpaper променя, вируси (Hijackthis влезте включени) | Диас | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 4-ти септември 2008 16:57 |
| Измъкни ме добър тапет | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 10 | 15 Март 2008 14:03 |
| Zlob, smitfraud, изскачащи прозорци, червен фон промени | guccijana | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 20 | 30ти септември 2007 20:26 |
| Spyware изскачащи прозорци и десктоп тапети промени! | crocit | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 12 Авг 2007 03:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |