![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může někdo pomoci mne s tím? Pořád dělá, ale vše, co může dělat, je mi ukázat barvy, ale žádné tapety. Každý, kdo ví, co to je a jak by měla být stanovena? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive mněl jsem tato otázka dříve se snažíte nastavit tapetu z uloženého snímku nebo z internetu? Nemohl jsem nastavit na plochu z uložených fotografií a ukázalo se, že se virus
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Oba. Uloženy a z internetu. Jak se ho zbavit? |
|
| |||
| |||
| AV, co máte a jste udělal všechny skeny? id evilfantasy kontaktovat osobně, je to ruku v ruce s odstraňování virů
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Symnatec. Ok, budu čekat ... |
|
| |||
| |||
| Mám také tento stejný problém! |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tapety Změna Software | Paul4763 | Obecné Software Chat | 2 | 2.září 2009 02:52 |
| Tapeta se měnící, Viry (Hijackthis log v ceně) | Diaz | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 4. Září 2008 16:57 |
| Dostaňte mě dobrý tapetu | Cew27 | Obecné Software Chat | 10 | 15. března 2008 14:03 |
| Zlob, smitfraud, pop-ups, červená WallPaper změny | guccijana | Virus, spyware a bezpečnost | 20 | 30. Září 2007 20:26 |
| Spyware pop up a stolním WallPaper změny! | crocit | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 12. srpen 2007 03:39 |
| Thread Nástroje | |
| |