![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može netko pomoć mene sa njom? Stalno radimo, ali sve ono što možemo učiniti, pokažite mi je boja, ali ne i pozadinu. Svatko zna što je to, i kako bi trebala biti fiksna? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive imala taj problem prije hoćete da postavite pozadinu iz spremljene slike ili s interneta? nisam mogao postaviti wallpaperi iz spremljene slike i ispostavilo se da se virus
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Oboje. Spremljeni i sa interneta. Kako da biste dobili osloboditi od Internet? |
|
| |||
| |||
| AV što si i dobio si učinio bilo koji skenira? osobno id evilfantasy kontakt, on se ruku pod ruku s uklanjanje virusa
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Symnatec. Ok, ja ću čekati ... |
|
| |||
| |||
| Ja također imaju taj isti problem! |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wallpaper Mjenjanje softvera | Paul4763 | Općenito Software Chat | 2 | 2. rujan 2009 02:52 |
| Wallpaper mijenjanje, virusi (Hijackthis log uključen) | Diaz | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 4. Sep 2008 16:57 |
| Nabavite mi dobar wallpaper | Cew27 | Općenito Software Chat | 10 | 15. ožujak 2008 14:03 |
| Zlob, smitfraud, pop-up prozora, crveni wallpaper promjene | guccijana | Virus, Spyware i sigurnost | 20 | 30. Ruj 2007 20:26 |
| Spyware pop up prozore i desktop pozadine mijenja! | crocit | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 12. kolovoz 2007 03:39 |
| Thread Tools | |
| |