![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors padėti man su juo? Aš nuolat tai daryti, bet visi, kas ją gali padaryti, yra parodyti man spalvas, bet ne užsklanda. Kiekvienas žino, kas ji yra, ir kaip jis turėtų būti nustatomas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE turėjo šią problemą, prieš Bandote nustatyti ekrano užsklanda iš išsaugotą paveikslėlį ar iš interneto? Aš negalėjo nustatyti tapetai nuo išsaugotas nuotraukas, ir paaiškėjo, kad virusas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Abu. Išsaugotos ir iš interneto. Kaip atsikratyti to? |
|
| |||
| |||
| Ką AV Ar turite ir tu padarei bet nuskaito? asmeniškai ID Kontaktai evilfantasy, jis kartu su viruso pašalinimas
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Symnatec. Ok, I'll wait ... |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat turiu tą pačią problemą! |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tapetai keitimas Programinė įranga | Paul4763 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 2 rugsėjis 2009 02:52 |
| Tapetai keičiasi, virusai (HijackThis included) | Diaz | Virus, Spyware & Security | 8 | Rugsėjis 4, 2008 16:57 |
| Gauti man gera wallpaper | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | Kovas 15, 2008 14:03 |
| Zlob, Smitfraud, iššokančių langų, raudonas ekrano pakeitimai | guccijana | Virus, Spyware & Security | 20 | 30 rugsėjis 2007 20:26 |
| Spyware pop ups ir darbastalio tapetai pakeitimų! | crocit | Virus, Spyware & Security | 9 | Rugpjūtis 12, 2007 03:39 |
| Temos įrankiai | |
| |