![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva să mă ajute cu ea? Mă tot face-o, dar tot ceea ce se poate face, se arată-mi de culori, dar nu tapet. Oricine stie ce este, şi cum acesta ar trebui să fie stabilită? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive a avut această problemă înainte de a sunt încerci să setaţi o imagine de fundal de la o imagine salvate sau de pe internet? Nu am putut stabili imagini de fundal de la imagini salvate şi sa dovedit a fi un virus
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Amândoi. Salvate şi de la Internet. Cum să scapi de ea? |
|
| |||
| |||
| ceea ce AV-ai primit-o şi ai făcut nici un scanează? personal evilfantasy id de contact, el e mână în mână cu eliminarea virusului
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Symnatec. Ok, voi aştepta ... |
|
| |||
| |||
| I de asemenea have this same problemă! |
|
| |||
| |||
| |