![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Неко може да ми помогне са њом? Стално то радиш, али све оно што може да уради, јесте, покажите ми боје, али не и позадину. Свако зна шта је то и како треба да се одреди? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве имао тај проблем пре него што настојите да поставите позадину од сачуване слике или са интернета? Не може да се постави позадина од сачуване слике и испоставило се да се вирусом
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Оба. Сачуване и од интернета. Како да се отарасим тога? |
|
| |||
| |||
| АВ шта сте добили и да ли сте урадили све скенира? Лично ИД контакт евилфантасы, он је руку под руку са уклањање вируса
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Сымнатец. Ок, ја ћу сачекати ... |
|
| |||
| |||
| Такође имам овај исти проблем! |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уаллпапер Промена Софтвер | Паул4763 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 2. Јул 2009 02:52 |
| Уаллпапер мијењање, вируси (Хијацктхис лог укључен) | Диаз | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 4. Сеп 2008 16:57 |
| Набавите ми добар уаллпапер | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 15 март 2008 14:03 |
| Злоба, смитфрауд, поп-уп прозора, црвени уаллпапер промене | гуццијана | Вирус, Спыуаре и безбедност | 20 | 30. сеп 2007 20:26 |
| Спыуаре поп уп прозоре и десктоп позадине мења! | цроцит | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 12 аугуст 2007 03:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |