по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Трябва да бъде в състояние да спрат някои потребител от получаване на достъп до интернет

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 май 2009 г., 07:40
Член Група

Default Трябва да бъде в състояние да спрат някои потребител от получаване на достъп до интернет

Здравейте аз съм студентка учи компютърни и аз съм почти в края на мен HND. Но аз съм остана за нещо и се нуждаят от помощ.

Тук е моето положение трябва да бъде в състояние да спрат някои потребител от получаване на достъп до Интернет (те трябва само да имате достъп до вътрешната и външната електронна поща) и други потребители да могат да имат пълен достъп до Интернет на всички времена .

Тук е моят настройка съм ви да стартирате активна директория на сървъра с DNS и DHCP и инсталиран на този сървър имам добавя всичките си потребители и групи и моите DNS е създаден и функционира и така ми е DHCP. Трябва също да създаде клиенти PC текат Windows XP ПРО (той е част от моя домейн и всички потребители са в състояние да се името на домейн)

Аз съм също с помощта на smoothwall защитна стена, която е изцяло създадена и работи. Аз съм в състояние да пинг вътрешната мрежа (ако е моя сървър и клиенти са), в DMZ (моя уеб сървър), а външните мрежа (Интернет)

Така че може някой да ми помогне, ако имате нужда от повече информация ще отговори най-скоро

Благодаря за всяка Помощ

Шон
Old 12 май 2009 г., 16:27
Номер на групата

Default Трябва да бъде в състояние да спрат някои потребител от получаване на достъп до интернет

Ако моята памет служи ме правилно, когато аз бях на работа бяхме част от софтуера, който върви със сървър, за да се ограничи ползването на интернет, след като малко сърф около най-близката Имам дойдоха на софтуер ще се използва в http://www.codework-systems.com/bcontrol/ ако това е нещо като теб са след

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Old 16-ти май 2009 г., 14:24
Номер на групата

Не може да ти направи това в Windows?

Потребителски профил Разрешения?
Old 16-ти май 2009 г., 15:31
Член Група

Благодаря за вашата replys разбрах как да го направя. Трябваше да ми изходящите си защитна стена за да спрете да използвате от получаване на достъп до интернет и само ще им позволи достъп до SMTP, IMAP и поп.

Шон
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Броузери да нямат достъп до интернет baxlobs Браузъри Уеб & FTP клиенти 8 11 ноември 2008 16:54
Проблеми с достъп до интернет, както е ограничен потребител paulC Windows операционни системи 10 3 януари 2008 13:53
Искам да ми Partition Дискове с различните потребителски достъп ameyjah Windows операционни системи 3 1-во Jan 2008 11:56
Не можете да ползвате Internet Explorer marina_meggy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 13 16-то Jul 2007 04:38
Ограничаване интернет достъп kingarjan Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 12 18 май 2007 г. 16:23
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc