![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм студентка учи компютърни и аз съм почти в края на мен HND. Но аз съм остана за нещо и се нуждаят от помощ. Тук е моето положение трябва да бъде в състояние да спрат някои потребител от получаване на достъп до Интернет (те трябва само да имате достъп до вътрешната и външната електронна поща) и други потребители да могат да имат пълен достъп до Интернет на всички времена . Тук е моят настройка съм ви да стартирате активна директория на сървъра с DNS и DHCP и инсталиран на този сървър имам добавя всичките си потребители и групи и моите DNS е създаден и функционира и така ми е DHCP. Трябва също да създаде клиенти PC текат Windows XP ПРО (той е част от моя домейн и всички потребители са в състояние да се името на домейн) Аз съм също с помощта на smoothwall защитна стена, която е изцяло създадена и работи. Аз съм в състояние да пинг вътрешната мрежа (ако е моя сървър и клиенти са), в DMZ (моя уеб сървър), а външните мрежа (Интернет) Така че може някой да ми помогне, ако имате нужда от повече информация ще отговори най-скоро Благодаря за всяка Помощ Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако моята памет служи ме правилно, когато аз бях на работа бяхме част от софтуера, който върви със сървър, за да се ограничи ползването на интернет, след като малко сърф около най-близката Имам дойдоха на софтуер ще се използва в http://www.codework-systems.com/bcontrol/ ако това е нещо като теб са след
| |||
| |||
| Не може да ти направи това в Windows? Потребителски профил Разрешения?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Благодаря за вашата replys разбрах как да го направя. Трябваше да ми изходящите си защитна стена за да спрете да използвате от получаване на достъп до интернет и само ще им позволи достъп до SMTP, IMAP и поп. Шон |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Броузери да нямат достъп до интернет | baxlobs | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 11 ноември 2008 16:54 |
| Проблеми с достъп до интернет, както е ограничен потребител | paulC | Windows операционни системи | 10 | 3 януари 2008 13:53 |
| Искам да ми Partition Дискове с различните потребителски достъп | ameyjah | Windows операционни системи | 3 | 1-во Jan 2008 11:56 |
| Не можете да ползвате Internet Explorer | marina_meggy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 16-то Jul 2007 04:38 |
| Ограничаване интернет достъп | kingarjan | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 18 май 2007 г. 16:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |