menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Potřebuji, aby byl schopen zastavit některé uživatele od získání přístupu k internetu

Reply

Thread Nástroje
Old 12. května 2009, 07:40
Člen Skupina

Default Potřebuji, aby byl schopen zastavit některé uživatele od získání přístupu k internetu

Ahoj jsem student studuje výpočetní a jsem skoro na konci mi HND. Ale já jsem uvízl na něco a potřebují pomoc.

Tady je můj stav Potřebuji, aby byl schopen zastavit některé uživatele od získání přístupu k internetu (které by mělo být možné získat přístup k interní a externí e-mail), a jiné uživatele by měla mít neomezený přístup k internetu po celou dobu .

Tady je moje nastavení jsem spuštění služby Active Directory a DNS server a DHCP také instalována na tomto serveru jsem přidal všechny mé uživatelů a skupin a můj DNS je nahoru a běh, a proto je můj DHCP. Také jsem nastavil klientů PC s operačním systémem Windows XP PRO (je to součást mé doméně a uživatelé jsou schopni přihlášení do domény)

Jsem také pomocí smoothwall firewall, který je plně nastavit a fungovat. Jsem schopen ping vnitřní síť (kde můj server a klienti jsou), DMZ (můj webový server) a vnější sítě (internet)

Tak může kdokoli, pomozte mi, pokud budete potřebovat jakékoliv další informace budu odpověď ASAP

Díky za pomoc

Sean
Old 12. května 2009, 16:27
Dárce Skupina

Default Potřebuji, aby byl schopen zastavit některé uživatele od získání přístupu k internetu

Pokud moje paměť slouží mi správně, kde jsem pracoval jsme kousek software, který běží na serveru s cílem omezit používání internetu poté, co trochu surfovat po Nejbližší jsem přišel na software jsme použili na http://www.codework-systems.com/bcontrol/ v případě, že se něco podobného jste po

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 16. května 2009, 14:24
Dárce Skupina

Nelze to budete dělat ve Windows?

Oprávnění uživatelského účtu?
Old 16. května 2009, 15:31
Člen Skupina

Děkujeme za vaši replys jsem zjistil, jak na to. Musel jsem nastavit moje odchozí na můj firewall přestat používat od získání přístupu k internetu a pouze umožní jim přístup k SMTP, IMAP a POP.

Sean
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Prohlížeče nelze získat přístup k internetu baxlobs Webových prohlížečů & FTP Klienti 8 11. listopadu 2008 16:54
Problémy s přístupem na internet, jak omezený uživatel paulC Operační systémy Windows 10 3. ledna 2008 13:53
I Wanna oddíl Moje pohonů s různými Uživatelský přístup ameyjah Operační systémy Windows 3 1. ledna 2008 11:56
Není možné získat přístup k aplikaci Internet Explorer marina_meggy Virus, spyware a bezpečnost 13 16. července 2007 04:38
Omezení přístupu k internetu kingarjan Virus, spyware a bezpečnost 12 18. května 2007 16:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.