![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem student studuje výpočetní a jsem skoro na konci mi HND. Ale já jsem uvízl na něco a potřebují pomoc. Tady je můj stav Potřebuji, aby byl schopen zastavit některé uživatele od získání přístupu k internetu (které by mělo být možné získat přístup k interní a externí e-mail), a jiné uživatele by měla mít neomezený přístup k internetu po celou dobu . Tady je moje nastavení jsem spuštění služby Active Directory a DNS server a DHCP také instalována na tomto serveru jsem přidal všechny mé uživatelů a skupin a můj DNS je nahoru a běh, a proto je můj DHCP. Také jsem nastavil klientů PC s operačním systémem Windows XP PRO (je to součást mé doméně a uživatelé jsou schopni přihlášení do domény) Jsem také pomocí smoothwall firewall, který je plně nastavit a fungovat. Jsem schopen ping vnitřní síť (kde můj server a klienti jsou), DMZ (můj webový server) a vnější sítě (internet) Tak může kdokoli, pomozte mi, pokud budete potřebovat jakékoliv další informace budu odpověď ASAP Díky za pomoc Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud moje paměť slouží mi správně, kde jsem pracoval jsme kousek software, který běží na serveru s cílem omezit používání internetu poté, co trochu surfovat po Nejbližší jsem přišel na software jsme použili na http://www.codework-systems.com/bcontrol/ v případě, že se něco podobného jste po
| |||
| |||
| Nelze to budete dělat ve Windows? Oprávnění uživatelského účtu?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši replys jsem zjistil, jak na to. Musel jsem nastavit moje odchozí na můj firewall přestat používat od získání přístupu k internetu a pouze umožní jim přístup k SMTP, IMAP a POP. Sean |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prohlížeče nelze získat přístup k internetu | baxlobs | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 11. listopadu 2008 16:54 |
| Problémy s přístupem na internet, jak omezený uživatel | paulC | Operační systémy Windows | 10 | 3. ledna 2008 13:53 |
| I Wanna oddíl Moje pohonů s různými Uživatelský přístup | ameyjah | Operační systémy Windows | 3 | 1. ledna 2008 11:56 |
| Není možné získat přístup k aplikaci Internet Explorer | marina_meggy | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 16. července 2007 04:38 |
| Omezení přístupu k internetu | kingarjan | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 18. května 2007 16:23 |
| Thread Nástroje | |
| |