![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι ένας φοιτητής σπουδάζει πληροφορική και είμαι σχεδόν στο τέλος του HND μου. Αλλά έχω κολλήσει σε κάτι και χρειάζονται βοήθεια. Ορίστε η κατάσταση θα πρέπει να είναι σε θέση να σταματήσει ορισμένων χρηστών από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο (που θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εσωτερική και εξωτερική e-mail) και άλλος χρήστης θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή . Εδώ είναι το setup είμαι Active Directory εκτελεί ένα διακομιστή DNS με DHCP και επίσης να εγκατασταθεί σε αυτό τον server που έχω προστεθεί όλες μου οι χρήστες και οι ομάδες μου DNS και να αρχίσει να λειτουργεί και έτσι μου είναι DHCP. Έχω επίσης συστήσει στους πελάτες PC με λειτουργικό σύστημα Windows XP PRO (είναι μέρος του τομέα μου και όλοι οι χρήστες είναι σε θέση να συνδεθείτε με τον τομέα) Είμαι, επίσης, χρησιμοποιώντας ένα τείχος smoothwall η οποία είναι πλήρως και το έργο που έχει συσταθεί. Είμαι σε θέση να ping το εσωτερικό δίκτυο (όπου μου server και πελάτες), η DMZ (μου web server) και το εξωτερικό δίκτυο (το internet) Έτσι μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα απαντήσω ASAP Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θυμάμαι καλά, όπου χρησιμοποιούνται για την εργασία που είχαμε ένα κομμάτι λογισμικού που εκτελούνται στο διακομιστή, για να περιορίσει την χρήση του Internet, αφού λίγο surf γύρω από το πιο κοντινό μου ήρθε να το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε http://www.codework-systems.com/bcontrol/ αν αυτό είναι κάτι που σας μετά
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό στα Windows; User Account Permissions;
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την replys Έμαθα πώς να το κάνουμε. Έπρεπε να συσταθεί μου στις εξερχόμενες μου τείχος για να σταματήσει από το να χρησιμοποιούν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μόνο πράγμα που τους επιτρέπει την πρόσβαση SMTP, IMAP και POP. Sean |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φυλλομετρητές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο | baxlobs | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 11 Νοε 2008 16:54 |
| Προβλήματα με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως περιορισμένη χρήστη | paulC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 3η Ιαν 2008 13:53 |
| Θέλω να μου Partition Δίσκοι με διαφορετικές πρόσβασης χρήστη | ameyjah | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1η Ιαν. 2008 11:56 |
| Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε Internet Explorer | marina_meggy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 16 Ιουλ 2007 04:38 |
| Ο περιορισμός της πρόσβασης στο Διαδίκτυο | kingarjan | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 12 | 18 Μαΐου 2007 16:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |