μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Θα πρέπει να είναι σε θέση να σταματήσει ορισμένων χρηστών από την πρόσβαση στο διαδίκτυο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12η Μαΐου 2009, 07:40
Μέλος Ομάδα

Default Θα πρέπει να είναι σε θέση να σταματήσει ορισμένων χρηστών από την πρόσβαση στο διαδίκτυο

Γεια σου, είμαι ένας φοιτητής σπουδάζει πληροφορική και είμαι σχεδόν στο τέλος του HND μου. Αλλά έχω κολλήσει σε κάτι και χρειάζονται βοήθεια.

Ορίστε η κατάσταση θα πρέπει να είναι σε θέση να σταματήσει ορισμένων χρηστών από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο (που θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εσωτερική και εξωτερική e-mail) και άλλος χρήστης θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή .

Εδώ είναι το setup είμαι Active Directory εκτελεί ένα διακομιστή DNS με DHCP και επίσης να εγκατασταθεί σε αυτό τον server που έχω προστεθεί όλες μου οι χρήστες και οι ομάδες μου DNS και να αρχίσει να λειτουργεί και έτσι μου είναι DHCP. Έχω επίσης συστήσει στους πελάτες PC με λειτουργικό σύστημα Windows XP PRO (είναι μέρος του τομέα μου και όλοι οι χρήστες είναι σε θέση να συνδεθείτε με τον τομέα)

Είμαι, επίσης, χρησιμοποιώντας ένα τείχος smoothwall η οποία είναι πλήρως και το έργο που έχει συσταθεί. Είμαι σε θέση να ping το εσωτερικό δίκτυο (όπου μου server και πελάτες), η DMZ (μου web server) και το εξωτερικό δίκτυο (το internet)

Έτσι μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα απαντήσω ASAP

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια

Sean
Old 12η Μαΐου 2009, 16:27
Ομάδα Δωρητών

Default Θα πρέπει να είναι σε θέση να σταματήσει ορισμένων χρηστών από την πρόσβαση στο διαδίκτυο

Αν θυμάμαι καλά, όπου χρησιμοποιούνται για την εργασία που είχαμε ένα κομμάτι λογισμικού που εκτελούνται στο διακομιστή, για να περιορίσει την χρήση του Internet, αφού λίγο surf γύρω από το πιο κοντινό μου ήρθε να το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε http://www.codework-systems.com/bcontrol/ αν αυτό είναι κάτι που σας μετά

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 16ης Μαΐου 2009, 14:24
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό στα Windows;

User Account Permissions;

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 16ης Μαΐου 2009, 15:31
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστούμε για την replys Έμαθα πώς να το κάνουμε. Έπρεπε να συσταθεί μου στις εξερχόμενες μου τείχος για να σταματήσει από το να χρησιμοποιούν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μόνο πράγμα που τους επιτρέπει την πρόσβαση SMTP, IMAP και POP.

Sean
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φυλλομετρητές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο baxlobs Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 8 11 Νοε 2008 16:54
Προβλήματα με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως περιορισμένη χρήστη paulC Λειτουργικά συστήματα Windows 10 3η Ιαν 2008 13:53
Θέλω να μου Partition Δίσκοι με διαφορετικές πρόσβασης χρήστη ameyjah Λειτουργικά συστήματα Windows 3 1η Ιαν. 2008 11:56
Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε Internet Explorer marina_meggy Virus, Spyware & Ασφάλεια 13 16 Ιουλ 2007 04:38
Ο περιορισμός της πρόσβασης στο Διαδίκτυο kingarjan Virus, Spyware & Ασφάλεια 12 18 Μαΐου 2007 16:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.