manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trebao bih biti u stanju zaustaviti određeni korisnik iz dobivanje pristupa Internetu

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2009, 07:40
Member Group

Default Trebao bih biti u stanju zaustaviti određeni korisnik iz dobivanje pristupa Internetu

Hi there Ja sam student studira računarstvo i ja sam skoro na kraju mi HND. Ali ja sam zaglavi na nešto i treba pomoć.

Ovo je moja situacija mi je potrebno da biste mogli prestati određeni korisnik iz uzimajući pristup Internetu (samo oni trebaju biti u mogućnosti pristupiti na unutarnje i vanjske e-mail) i drugi korisnik bi trebao biti u mogućnosti da imaju potpuni pristup internetu u svakom trenutku .

Ovo je moja postava sam pokrenete Active Directory serveru s DNS i DHCP također instaliran na ovom serveru sam dodao sve moje korisnicima i grupama i moje DNS je gore i trčanje i tako mi je DHCP. Imam isto tako postaviti PC klijente sa sustavom Windows XP Pro (to je dio moje domene i svi korisnici su u mogućnosti to prijava to domena)

Također sam koristeći smoothwall vatrozid koji je u potpunosti postavljanje i rad. Ja sam u mogućnosti da ping interne mreže (gdje je moj server i klijenti su), u DMZ (moj web server) i vanjske mreže (internet)

Znači može bilo tko pomoć mene vanjska strana ako trebate bilo kakve dodatne informacije ću odgovor ASAP

Hvala za bilo kakvu pomoć

Sean
Old 12 svi 2009, 16:27
Donatorska Grupa

Default Trebao bih biti u stanju zaustaviti određeni korisnik iz dobivanje pristupa Internetu

Ako je moja memorija sluzi mi gdje sam ispravno koristi za rad imali smo komad softvera koji se pokreću na serveru za ograničavanje uporabe interneta, nakon što je malo surfati okolo najblizzi sam došao do softvera koristili smo se http://www.codework-systems.com/bcontrol/ Ako je to bilo kao da se nakon

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 16 svi 2009, 14:24
Donatorska Grupa

Ne mogu ti to u sustavu Windows?

Dopuštenja korisničkih računa?

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 16 svi 2009, 15:31
Member Group

Thanks for your replys Otkrio sam kako to učiniti. Morao sam postaviti moj odlazni na moj firewall da prestanu sa korištenjem uzimajući pristup internetu, a tek dopuštajući im pristup SMTP, IMAP i POP.

Sean
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Preglednici ne mogu pristupiti internetu baxlobs Web Browsers & FTP Klijenti 8 11. studeni 2008 16:54
Problemi s pristupom internetu kao ograničen korisnik paulC Windows Operating Systems 10 3. siječanj 2008 13:53
Želim particije My Drives s različitim User Access ameyjah Windows Operating Systems 3 1. siječanj 2008 11:56
Ne u mogućnosti to pristup Internet Explorer marina_meggy Virus, Spyware i sigurnost 13 16. srpnja 2007 04:38
Ograničavanje pristupa internetu kingarjan Virus, Spyware i sigurnost 12 18. svibanj 2007 16:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.