![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there Ja sam student studira računarstvo i ja sam skoro na kraju mi HND. Ali ja sam zaglavi na nešto i treba pomoć. Ovo je moja situacija mi je potrebno da biste mogli prestati određeni korisnik iz uzimajući pristup Internetu (samo oni trebaju biti u mogućnosti pristupiti na unutarnje i vanjske e-mail) i drugi korisnik bi trebao biti u mogućnosti da imaju potpuni pristup internetu u svakom trenutku . Ovo je moja postava sam pokrenete Active Directory serveru s DNS i DHCP također instaliran na ovom serveru sam dodao sve moje korisnicima i grupama i moje DNS je gore i trčanje i tako mi je DHCP. Imam isto tako postaviti PC klijente sa sustavom Windows XP Pro (to je dio moje domene i svi korisnici su u mogućnosti to prijava to domena) Također sam koristeći smoothwall vatrozid koji je u potpunosti postavljanje i rad. Ja sam u mogućnosti da ping interne mreže (gdje je moj server i klijenti su), u DMZ (moj web server) i vanjske mreže (internet) Znači može bilo tko pomoć mene vanjska strana ako trebate bilo kakve dodatne informacije ću odgovor ASAP Hvala za bilo kakvu pomoć Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je moja memorija sluzi mi gdje sam ispravno koristi za rad imali smo komad softvera koji se pokreću na serveru za ograničavanje uporabe interneta, nakon što je malo surfati okolo najblizzi sam došao do softvera koristili smo se http://www.codework-systems.com/bcontrol/ Ako je to bilo kao da se nakon
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mogu ti to u sustavu Windows? Dopuštenja korisničkih računa?
|
| |||
| |||
| Thanks for your replys Otkrio sam kako to učiniti. Morao sam postaviti moj odlazni na moj firewall da prestanu sa korištenjem uzimajući pristup internetu, a tek dopuštajući im pristup SMTP, IMAP i POP. Sean |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preglednici ne mogu pristupiti internetu | baxlobs | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 11. studeni 2008 16:54 |
| Problemi s pristupom internetu kao ograničen korisnik | paulC | Windows Operating Systems | 10 | 3. siječanj 2008 13:53 |
| Želim particije My Drives s različitim User Access | ameyjah | Windows Operating Systems | 3 | 1. siječanj 2008 11:56 |
| Ne u mogućnosti to pristup Internet Explorer | marina_meggy | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 16. srpnja 2007 04:38 |
| Ograničavanje pristupa internetu | kingarjan | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 18. svibanj 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |