![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, I am a diák tanul, és én vagyok a számítástechnika szinte végén nekem HND. De ragasztani valamit, és segítségre van szükségük. Itt van a helyzet van szükségem ahhoz, hogy hagyja abba a bizonyos felhasználói kapok hozzáférést az interneten (csak akkor tud hozzáférni a belső és külső e-mail), valamint más, a felhasználó számára lehetővé kell tenni, hogy teljes hozzáférést biztosít az interneten bármikor . Itt van a beállítás én fut az Active Directory kiszolgáló a DNS és a DHCP-t is telepíteni, hogy ezen a szerveren van minden hozzáadott felhasználók és csoportok, és a DNS van és fut, és így van a DHCP-t. Azt is létrehozott, a kliensek PC Windows XP Pro (ez részben az én domain és minden felhasználó tudja, hogy a domain logon) Én is használ Smoothwall tűzfal, amely teljes egészében létre és működik. Én képes pingelni a belső hálózat (ahol a kiszolgáló és az ügyfelek), a DMZ (My Web szerver) és a külső hálózat (internet) Így tud akárki segítsen nekem ki, ha szükséges további információt fogok válaszolni ASAP Thanks for any help Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a memória szolgál nekem pontosan hol használják, hogy mi volt a szoftver, hogy fut a kiszolgálón, hogy korlátozza az internet használatát, miután egy kis surf körüli legközelebb már eljött a szoftvert is használ a http://www.codework-systems.com/bcontrol/ ha ez valamit, mint te után
| |||
| |||
| Nem tudsz csinálni a Windows? Felhasználói fiók jogosultságok?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Köszönjük replys rájöttem, hogyan kell csinálni. Volt, hogy hozzanak létre az én távozó én tűzfalat, hogy ne használja a szerzés hozzáférést az internethez, és csak lehetővé teszi a hozzáférést az SMTP, IMAP és POP. Sean |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Böngészők nem internet-hozzáférés | baxlobs | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 11. november 2008 16:54 |
| Problémák az Internet-hozzáférés, mint korlátozott felhasználó | paulC | A Windows operációs rendszerek | 10 | 3. január 2008 13:53 |
| I Want To My Partíciós Drives különböző felhasználói hozzáférési | ameyjah | A Windows operációs rendszerek | 3 | 1. január 2008 11:56 |
| Nem férhet hozzá az Internet Explorer | marina_meggy | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 16. július 2007 04:38 |
| Internet hozzáférés korlátozása | kingarjan | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 18. május 2007 16:23 |
| Téma eszközök | |
| |