פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אני צריך להיות מסוגל לעצור מסוימים מ משתמש מקבל גישה לאינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 12 מאי 2009, 07:40
חבר קבוצת

Default אני צריך להיות מסוגל לעצור מסוימים מ משתמש מקבל גישה לאינטרנט

שלום לך אני סטודנט לומד מיחשוב אני כמעט בסוף HND אותי. אבל אני תקועה על משהו או צריך עזרה.

הנה המצב שלי אני צריך להיות מסוגל לעצור מסוימים מ משתמש מקבל גישה לאינטרנט (רק הם צריכים להיות מסוגלים לגשת פנימיים וחיצוניים דואר אלקטרוני) ועוד משתמש אמור להיות מסוגל לקבל גישה מלאה לאינטרנט כל הזמן .

הנה אני מפעיל את תוכנית ההתקנה של Active Directory Server עם DNS ו-DHCP מותקן גם לשרת זה יש לי את כל המשתמשים שלי הוסיף וקבוצות ו-DNS שלי היא והפעלה ולכן הוא שלי DHCP. יש לי גם להגדיר את הלקוחות PC עם מערכת הפעלה Windows XP Pro (היא חלק של התחום שלי וכל המשתמשים יכולים להיכנס למערכת כדי התחום)

אני גם באמצעות חומת אש smoothwall שהיא מלאה להגדיר ולעבוד. אני יכול לאותת רשת פנימית (כאשר השרת שלי הם ולקוחות), את DMZ (שרת האינטרנט שלי) לבין הרשת החיצונית (אינטרנט)

אז האם מישהו יכול לעזור לי אם אתה צריך עוד מידע אני תגובה בהקדם האפשרי

תודה על כל העזרה

שון
Old 12 מאי 2009, 16:27
קבוצת תורמים

אם הזיכרון שלי משרת אותי כהלכה שבו נהגתי לעבוד היה לנו פיסת תוכנה הפועלים על השרת כדי להגביל את השימוש באינטרנט, אחרי שיש קצת לגלוש ברחבי הקרוב יש לי את התוכנה הגיע השתמשנו ב http://www.codework-systems.com/bcontrol/ אם זה משהו שאתה אוהב לאחר

המערכת שלי: --

מעבד (ים):
2.4Ghz Intel Core 2 מרובע
לוח האם:
Acer EG31M
זיכרון RAM:
2 חלטורה DDR2 667
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 8400GS
כרטיס קול:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
כונן אופטי (S):
DVD-DVD + RW
Case / PSU:
Unbranded מקרה ו @ PSU 500 Watt
Cooling:
Stock
רשת / אינטרנט:
Realtek PCI-E gigabite NIC
צג (S):
19 "ו LCD 15 אינץ 'LCD
מערכת הפעלה (S):
טריפל אתחול - Windows Vista Ultimat
Old 16 במאי 2009, 14:24
קבוצת תורמים

אתה לא יכול לעשות זאת ב-Windows?

חשבון משתמש הרשאות?
Old 16 במאי 2009, 15:31
חבר קבוצת

תודה על replys גיליתי איך לעשות את זה. הייתי צריך להגדיר את חומת האש היוצא שלי כדי להפסיק את השימוש של מקבל גישה לאינטרנט ורק ומאפשר להם לגשת SMTP, IMAP ו-POP.

שון
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דפדפני אינטרנט אינם יכולים לקבל גישה לאינטרנט baxlobs דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 8 11th נובמבר 2008 16:54
בעיות עם גישה לאינטרנט בתור משתמש מוגבל paulC מערכות ההפעלה Windows 10 3rd ינואר 2008 13:53
אני רוצה לחלק אזור כוננים שונים גישה למשתמש ameyjah מערכות ההפעלה Windows 3 ב -1 ינואר 2008 11:56
לא יכול לגשת Internet Explorer marina_meggy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 16th יולי 2007 04:38
הגבלת גישה לאינטרנט kingarjan וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 12 18 מאי 2007 16:23
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.