![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לך אני סטודנט לומד מיחשוב אני כמעט בסוף HND אותי. אבל אני תקועה על משהו או צריך עזרה. הנה המצב שלי אני צריך להיות מסוגל לעצור מסוימים מ משתמש מקבל גישה לאינטרנט (רק הם צריכים להיות מסוגלים לגשת פנימיים וחיצוניים דואר אלקטרוני) ועוד משתמש אמור להיות מסוגל לקבל גישה מלאה לאינטרנט כל הזמן . הנה אני מפעיל את תוכנית ההתקנה של Active Directory Server עם DNS ו-DHCP מותקן גם לשרת זה יש לי את כל המשתמשים שלי הוסיף וקבוצות ו-DNS שלי היא והפעלה ולכן הוא שלי DHCP. יש לי גם להגדיר את הלקוחות PC עם מערכת הפעלה Windows XP Pro (היא חלק של התחום שלי וכל המשתמשים יכולים להיכנס למערכת כדי התחום) אני גם באמצעות חומת אש smoothwall שהיא מלאה להגדיר ולעבוד. אני יכול לאותת רשת פנימית (כאשר השרת שלי הם ולקוחות), את DMZ (שרת האינטרנט שלי) לבין הרשת החיצונית (אינטרנט) אז האם מישהו יכול לעזור לי אם אתה צריך עוד מידע אני תגובה בהקדם האפשרי תודה על כל העזרה שון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הזיכרון שלי משרת אותי כהלכה שבו נהגתי לעבוד היה לנו פיסת תוכנה הפועלים על השרת כדי להגביל את השימוש באינטרנט, אחרי שיש קצת לגלוש ברחבי הקרוב יש לי את התוכנה הגיע השתמשנו ב http://www.codework-systems.com/bcontrol/ אם זה משהו שאתה אוהב לאחר
| |||
| |||
| אתה לא יכול לעשות זאת ב-Windows? חשבון משתמש הרשאות?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| תודה על replys גיליתי איך לעשות את זה. הייתי צריך להגדיר את חומת האש היוצא שלי כדי להפסיק את השימוש של מקבל גישה לאינטרנט ורק ומאפשר להם לגשת SMTP, IMAP ו-POP. שון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דפדפני אינטרנט אינם יכולים לקבל גישה לאינטרנט | baxlobs | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 11th נובמבר 2008 16:54 |
| בעיות עם גישה לאינטרנט בתור משתמש מוגבל | paulC | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 3rd ינואר 2008 13:53 |
| אני רוצה לחלק אזור כוננים שונים גישה למשתמש | ameyjah | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ב -1 ינואר 2008 11:56 |
| לא יכול לגשת Internet Explorer | marina_meggy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | 16th יולי 2007 04:38 |
| הגבלת גישה לאינטרנט | kingarjan | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 18 מאי 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |